Teken van leven

Hello, this is the worst blogger ever speaking. Again. (Ooit komt hier ook vast een header, maar misschien ook wel niet)

Ik weet niet hoe ik spontaan zo slecht ben geworden in bloggen. Oeps. Maar voor nu verschijn ik weer even op jullie scherm om te delen wat ik de afgelopen tijd deed en de komende tijd ga doen.

Verhuizen

We zijn verhuisd! Naar een superleuk huisje met genoeg ruimte en vooral rust (ik voel me 80 als ik dit schrijf maar oké). Het begint al echt ons plekje te worden en ik voel me er vanaf dag 1 al zo thuis. We hadden een kerst met een echte grote kerstboom en ik kan nu 4 stoelen aan de eetkamertafel kwijt en daadwerkelijk mensen uitnodigen. Dat soort dingen.

Het huishouden gaat ook nog aardig goed, met vriendelijke medewerking van onze Roomba/robotstofzuiger. Onze andere stofzuiger begaf het wel op 2 januari, maar er is gelukkig een nieuwe onderweg. De Roomba komt niet in alle kleine kiertjes, plus je kan niet een trap gaan schuren en dat makkelijk schoonmaken met een Roomba, haha.

Gezondheid

Met mijn gezondheid gaat het aardig goed. Ik merk dat naast mijn fysieke gezondheid, mijn mentale gezondheid toch ook een dingetje is in de wintermaanden, maar met heel veel vitamine D en lichttherapie is het toch aardig gelukt tot nu toe. Het hardlopen heb ik een maandje links laten liggen door de kou, de spierpijnen die ik daarvan kreeg en de pijn aan m’n luchtwegen maakten het niet erg leuk. Afgelopen vrijdag liep ik m’n eerste rondje weer en dat ging eigenlijk heel goed, 4 km in een half uur is voor mijn doen heel erg prima!

Feestdagen

Dit jaar hadden we met de feestdagen besloten om niet meer het hele land door te reizen. Mijn schoonouders wonen in Hilversum, mijn ouders in Zuid-Oost Drenthe. Best een hele kluif als je eerste en tweede kerstdag bij de een en dan bij de ander wilt vieren. We bedachten om met kerst naar mijn schoonouders te gaan en met oudjaarsdag naar mijn ouders te gaan. Tussendoor kwam mijn jongste broertje nog logeren en oudejaarsnacht vierden we in Groningen.

Als ik het zo typ klinkt het als een soort sprookje dat ik een paar jaar terug bedacht. Zoveel reizen, want ook de weekenden daarvoor waren we aan de andere kant van Nederland te vinden. Ik zit dan ook meer dan eens met mijn prikkende traanogen in de trein omdat ik zó blij ben dat ik er in zit. In een f*cking trein hè.

En nu?

Nu zijn de feestdagen écht voorbij (gisteren kwamen er nog vrienden langs) en kijk ik graag vooruit. Zonder goede voornemens, want volgens mij ben ik stiekem al heel goed bezig. Volgende maand ben ik jarig (yay!) en verder ligt mijn focus op Lopen voor Lyme.

Ik doe dit jaar weer mee met mijn team, en ook deze editie heten we team “Hollen voor Harrie”! Het streefbedrag is €3000,– en we zitten nu op 8%.

Het evenement vindt dit jaar plaats op 14 april en weer op de mooie locatie het Henschotermeer bij Woudenberg. Je kan helpen door mee te lopen in mijn team en donaties op te halen, maar ook met enkel doneren maak je me ERG BLIJ! Daarnaast is het fijn als mijn actie zoveel mogelijk gedeeld wordt op social media, op de werkplek en bij verenigingen. Al jullie hulp is zéér welkom, want ondanks dat het nu zoveel beter gaat, kan ik dit niet alleen. Voor contact kan je mailen naar ikbengekkeharrieniet@gmail.com.

 

Dat was hem weer even voor nu want m’n hoofd is een grote smurrie geworden. Ik spreek jullie hopelijk snel weer 🙂

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Teken van leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s