GROTE UPDATE

‘Hello, this is the worst blogger ever speaking’. 28 juli was de laatste keer dat ik een blog tikte. Oeps. Ik vertel wat ik allemaal deed en ik heb allerlei leuke updates!

Dat ik niet de meest gestructureerde blogger ooit zou worden, wist ik ook vooraf. Maar dit ging wel een beetje ver. Veel van jullie vroegen ook of ik mijn blog had weggedaan. Nee, dat niet, haha. Ik heb alleen niet veel energie en de energie die ik had heb ik gestoken in (heel) veel leuke dingen!

Hardlopen

Mijn main-focus sinds maart/april is HARDLOPEN. En sporten. Ik doe twee keer in de week krachttraining bij de fysiotherapeut en daarnaast loop ik 1 à 2 keer hard. Eerst was het standaard twee keer, ik krijg door dat ik het wat lastiger begin te vinden. Dat ligt voornamelijk aan het weer, want in de zomer is het zo sletterig heet dat ik naar buiten kan niet eens kan handelen, laat staan hardlopen.

Om daarna weer je hardloopfrequentie te verhogen naar twee keer in de week vond en vind ik nog steeds pittig. Feit is wel dat ik het allemaal doe om deze zondag de….

4 MIJL

te lopen! Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval. Ik heb al een aantal keer 6,5 km gelopen en dat ging goed! Dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik hem zondag zonder problemen ga uitlopen. Whaaa! Ik ga samen met een vriendin en ik heb startnummer 20.121!

De nieuwe Lopen voor Lyme staat trouwens weer op de planning voor april 2018! Zou je willen meelopen in mijn team en mij willen helpen met het financiële plaatje rondom het chronisch ziek zijn? Het plan is dat ik óók meeloop, hardlopen! Er kan ook gewandeld worden. Veel van mijn zorgkosten worden niet vergoed en ik moet dus erg veel zelf betalen. Maar er is progressie en ik wil deze lijn graag doorzetten. Meer info? Mail naar ikbengekkeharrieniet@gmail.com!

Maandag 9 oktober

En dan is zondag al een topdag, maar maandag is ook heeeeeel leuk! Maandagochtend krijgen we namelijk de sleutels van ons nieuwe (huur)huis! Whaaaaa! We hebben heel veel geluk op woninggebied, want de eerste keer was het binnen een week raak en ik denk dat we nu niet langer dan 2 maanden hebben gezocht.

Ik had een best eisenlijstje, want ik vond verhuizen niet de moeite waard als het geen enorme upgrade zou zijn. Mijn lijstje bestond uit:

  • een tuin/buitenruimte áchter het huis, dus meer privé;
  • minimaal 2 slaapkamers zodat Pieter z’n computer niet meer in de woonkamer hoeft;
  • als de slaapkamers boven zijn, moet de badkamer ook boven én moet er een wc aanwezig zijn. Dit allemaal voor als ik een slechte dag heb en dus niet de trap op en af kan;
  • het huis moet niet te ver van onze belangrijke locaties afliggen (station, centrum, fysio, universiteit, supermarkten)

Best veel eisen voor een stel dat niet echt een topinkomen heeft, ghehe. Maar het is dus gewoon gelukt! We zijn zo blij. We hebben straks een enorme tuin voor ons budget, een extra wc beneden, een badkamer boven en laten we het niet hebben over de 4(!) slaapkamers. (Perspectief :2 van die slaapkamers zijn maar 5 m2 groot.) Volgens mij wordt het de eerste tijd een hele lege bedoening, want we hebben niet eens meubels om het op te vullen, haha.

Op dit moment wonen we met z’n tweeën en een katje op 40 m2. En dat is op zich te doen, maar we zijn er een beetje uitgegroeid. Het was een leuke, betaalbare studentenkamer 2.0. Ook merk ik dat de locatie van dit huis (pal in het centrum) me een beetje begint te breken qua geluid(overlast in de vorm van hangjongeren), maar ook qua mensen die naar binnen kijken, rooklucht e.d. Onze nieuwe buurt is een stuk rustiger en daar is mijn Lyme-lijf heel blij mee.

Onze komende twee weken staan dan ook vol met schilderen en laminaat leggen. Het idee alleen al dat we over 2 weken onze laatste dozen staan in te pakken is zo raar. Maar zo leuk!

Gezondheid, herfst, winter

Qua gezondheid is het vrij stabiel, al is mijn lijf nu even de nieuwe seizoenen aan het inwerken. Ik had een goede griep te pakken en twee weken terug ging m’n eerste verstandskies eruit. Mijn weerstand was niet zo hoog, zeg maar. Combineer dat met ongesteld zijn en Lyme klachten in het algemeen en het gaat niet heel lekker. Maar ik ben nu aan de beterende hand en ik ga zondag de benen onder mijn lijf vandaan rennen.

Al met al

Gaat het met mij dus aardig en sta ik op het punt om mijn eerste 4 mijl te lopen en te gaan verhuizen naar een groter huis! Ik ben van plan straks een video of in ieder geval leuke fotos te delen van ons nieuwe huisje. Hopelijk tot snel!

p.s. Om altijd op te hoogte te blijven kan je me volgen op Twitter en Instagram, maar ik accepteer wel alleen mensen die ik al ken, ook als dat via internet is!

Bron header

Advertenties

Een gedachte over “GROTE UPDATE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s