Hoe-gaat-hjet? #6 Harder dan ooit

Gisteren, 27 maart, heb ik hardgelopen. Ja, echt waar. Buiten. Weliswaar niet heel lang of heel hard, maar wel harder (én beter) dan ooit.

Nu ga ik weer naar de fysio want mijn lichaam kan het aan. Ik ben zo blij. De komende weken ben ik trouwens af en aan thuis door vakantie en omdat mijn ouders op vakantie zijn en ik hun huishouden even ga regelen (broertjes voorzien van voedsel, die moeten werken/naar school). Nu ben ik vrij zeker dat ik zelf goed kan blijven sporten in die gekke weken.

Ik ben zo blij dat mijn lichaam en ik weer een team zijn. Blijer dan ooit.

 

disclaimer: het gaat beter, maar nog niet zo goed als het ‘hoort’. Lezen gaat na een aantal goede weken weer wat slechter bijvoorbeeld, cognitief ben ik niet heel sterk, vooral niet in grotere groepen. Maar fysiek kan er weer wat meer en dat is heel fijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s