Hoe-gaat-hjet? #5

Ik begin weer een beetje op te krabbelen. Er heerst nog steeds een soort mistige chaos in mijn hoofd, maar het wordt beetje bij beetje minder.

Maandag 6 maart

Gisteren kwam ik teruggereisd naar huis na een leuk weekend. Ik sliep als een blok en ontwaakte alsof ik net uit een coma kwam. Man, wat was ik moe.

 

IMG_4141

Ik speelde de hele dag met mijn nieuwe telefoon en knuffelde met Appa, die altijd extra aanhankelijk is als ik er een paar daagjes niet ben geweest. ’s Avonds weer een lading prikjes wat resulteerde in een avondje op de bank.

Dinsdag 7 maart

Ik ging naar de fysio en kreeg een nieuwe oefening waarbij ik ondertussen al spierpijn had, oeps. ’s Avonds kookte ik en daarna wou ik nog van alles maar legde me er toch maar bij neer. Het was net of het bijengif niet goed ‘viel’. De Roomba ging aan en ik vertoefde de rest van de avond op de bank.

Woensdag 8 maart

Ik tikte een blogpost (deze!) en had de hele dag een lekkere pan met hachee opstaan. Het huis ruikt dan zó ongelooflijk lekker! Leeswerk, dweilwerk, alles kwam aan bod. Aan het eind van de dag was ik erg moe, maar ook erg voldaan. Nadeel aan heel moe zijn op woensdag is dat ik dan alsnog bijengif moet krijgen. Omdat ik me minder goed voel deed dat de hele week meer zeer. En meer zeer is altijd meer vervelend.

Daarom bakte ik om 10 uur nog een brownie. Cravings.

IMG_4142

Oh en dit super toffe shirtje kwam binnen! Het is wel veel te koud voor zomerkleding in deze tijd van het jaar, vandaar het kippenvel.

Donderdag 9 maart

Zó he, wat een ochtend was dat. Ik had ’s nachts bijna niet geslapen en als ik sliep was het erg onrustig. Ik had heel veel plasdrang en daarnaast heel veel pijn. Om half 7 heb ik in een soort pijncoma een mailtje gestuurd aan de fysio dat het hem niet ging worden vandaag, hoe graag ik dat ook wou.

Het stomme aan Lyme is dat hoe goed je je best ook doet qua medicatie, voeding, beweging, er áltijd dagen zullen zijn dat het niet goed gaat. En dat moet je dan loslaten en accepteren. Ik ben daarmee best goed op weg maar dat houdt niet in dat het niet totaal frustrerend is.

Vrijdag 10 maart

The struggle continues maar ik begin steeds iets meer vat op mezelf te krijgen. Vandaag staat in het teken van uitrusten en voorbereiden voor het weekend, want ik ga zondag met mijn vrienden mijn en twee andere verjaardagen vieren. Daar kijk ik al een hele poos naar uit en dat laat ik me dus ook niet afnemen.

IMG_4150

Verder verbaasde ik me over een jongen die een half uur voor ons huis stond in zijn KORTE BROEK. Overdrijven is ook een vak bij de eerste zonnestraal. Én de bijtjes deden weer hun werk maar veroorzaakten ook weer flinke jeuk en pijn, maar nu ben ik klaar voor deze week en heb ik ‘weekend’.

Zaterdag 11 maart

Ik had overduidelijk beter moeten plannen en niet op een zaterdag naar de winkels moeten gaan maar oké. Ik haalde een hoesje voor mijn telefoon van mijn bestelde hoesje was nog steeds niet in mijn brievenbus beland – huilie – en ik wou niet hoesjesloos reizen met een gloednieuwe telefoon. Ik ben erg beschermend als het om mijn dure spullen gaat, misschien dat mijn oude telefoon (iPhone 4s) daarom ook 4 jaar mee ging.

Nu zit ik in de trein en zit ik op mijn laptop dit stukje te typen. Ik voel me best goed! De reis is trouwens vandaag zodat ik morgen niet twee keer op een dag hoef te reizen, dat is wat lastiger. Zo zie je je familie ook nog eens, ghehe.

Hoe was jullie week?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s