Hoe-gaat-hjet? #4

Ik hou het vandaag even kort en krachtig, want mijn brein lijkt volledig doodgekookt of zoiets.

In mijn hoofd gaat het de laatste twee weken al wat minder. Ik vergat bijvoorbeeld compleet om een hoe-gaat-hjet’je te schrijven. Ik ben weer meer in de war, plannen is een verschrikking, in de winkel zonder lijstje boodschappen doen een ware nachtmerrie. Ik stond gister een kwartier voor het schap met woksausjes, bijvoorbeeld. ‘Wat mocht ik ook alweer niet eten?’ Gelukkig zat er een briefje met die dingen in mijn portemonnee.

Verder gaat het lichamelijk best oké! Ik ben zelfs al zo’n fitgirl aan het worden dat ik twee sportbroeken heb besteld. Twee! Ik overweeg zelfs echte hardloop/sportschoenen te kopen. Wow.

Dat hardloopgedeelte van de schoenen is voor het rennen/joggen wat ik tegenwoordig doe bij de fysio. Ik word daar zo blij van. Gister rende ik 5 losse minuten 7,0 km per uur, met tussendoor telkens een minuut 5,0 km per uur. Mijn lichaam vindt het wel zwaar, maar tegelijk haal ik er veel energie en vooral mentale kracht uit.

Gisteren kreeg ik ook wat nieuwe oefeningen op de pully/van die gewichten aan twee hangers en die spieren die ik daarbij gebruik, die voel ik nu heeeeeel goed zitten.

Tot zover even mijn korte update, ik zal dit compenseren door een schattige foto van Appa aan de bovenkant te plakken. 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s