Weekoverzicht #29 ‘Week’overzicht

Hoi! Long time no see. Het werd wel weer eens tijd voor een update dacht ik zo.

Ik zou graag meedelen dat ik structuur heb in mijn leven en dat ik dus precies weet te vertellen wat er gebeurd is de afgelopen tijd, maar dat is dus niet het geval.

IMG_2886.JPG

Niet vorig weekend, maar het weekend daarvoor (het weekend van 5 november dus), was ik even bij mijn ouders. En maakte ik leuke foto’s, want het licht was zo mooi.

In de week erna besloot ik dat het anders moest. Het huis dan. We wonen namelijk niet al te groot en het probleem met het samenvoegen van meubels is dat er compleet geen samenhang in en prikkels overal. Ik had rust en minder (vooral minder verschillende) kleuren nodig. Omdat ik geen Viktor Brand aan de deur heb en ook niet het team van vtwonen kan uitnodigen met mijn portemonnee, besloot ik een emmer verf en plakfolie te halen. Diezelfde avond was ik al klaar met het beplakken van de keukenkastjes met witte folie. De randjes moet ik stiekem nog steeds snijden aan de onderkant.

keuken.jpg

De volgende dag was de muur aan de beurt (Pieter hielp mee hoor haha).

muur.jpg

iPhone 4s fotokwaliteit ugh

Hierna nog drie lagen wit, oeps.

RUST. Joepie.

De volgende dag kwam Maaike langs. Met Maaike kijk ik altijd Heel Holland Bakt en omdat dat is afgelopen (sad!), bakten we een tweetal baksels van dit seizoen. Ik presenteer u:

De Algerijnse bloemkoekjes

IMG_2894.JPG

En de bokkepootjes!

IMG_2907.JPG

Niet cheat-free, maar wel machtig lekker.

De laatste dagen heb ik geprobeerd rust te pakken. Conclusie: dat lukt me niet zo goed. Ik heb continue het gevoel dat ik iets moet doen en dat ik niet nuttig genoeg bezig ben. Ik moet zeggen dat ik de winter nou ook niet echt een leuke bijdrage doet in dat geheel, dus ik heb de laatste 2 dagen al menig uurtje voor de therapielamp doorgebracht, het gaat nu al wat beter.

appa op rug.jpg

Vanochtend werd ik wakker en dacht ik ‘ugh ik wil naar de kapper’ en een uur later was ik er. Ze wasten mijn haar, knipten mijn ponypluk weg, stijlden mijn haar, gruwelden met mij mee hoe slecht het eigenlijk gesteld is met mijn haar (gortdroog en klitten tot de oneindigheid) en maakten mijn dag goed. Daarna ging ik ietwat optimistisch naar de Dirk, kocht ongeveer alles wat in de aanbieding was en nu lig ik op de bank. Voldaan. Klaar mee. Tot morgen.

Oh ja dit is mijn haar nu.

Foto.jpg

Wat ooit mijn pluk was, denkt dat het nog steeds de overhand heeft op mijn voorhoofd, maar dat groeit als het goed is vanzelf weer écht symmetrisch.

Tot de volgende keer!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s