Weekoverzicht #28 Winter warhoofd

Zo, na meer dan een jaar bij nummer 28. Ach he. Ik dacht, ik laat de mensheid even weten hoe het gaat. Little update.

Het gaat niet zo heel lekker. Mijn broertje was hier van dinsdag t/m donderdagochtend en dat viel zwaar. Het was wel gezellig, daar niet van, maar ik kon lichamelijk niet zoveel. Soms was ik zelfs heel blij dat hij er was, omdat Pieter er níet was. Hij hielp me en dat is niet leuk als grote zus. Nu ben ik kapot van het praktisch niets doen.

Het is frustrerend. Het ging best goed in de zomer en zodra de temperatuur daalt, komt mijn lichaam in een complete opstand. ’s Ochtends is het standaard koorts en pijn, waarvan ik een uur lig bij te komen in het donker. Daarna een halfuur tot een uur voor de therapielamp. Dan ga ik douchen als het kan (dat kan nu ook minder vaak) en daarna ontbijten.

Als mijn dag zoals nu om 1 uur begint (oke, stiekem ontbijt ik nu nog), ben ik heel vroeg. En dat is stom. Wetende dat de normale-mensen-wereld al een uur of 5/6 bezig is en jij dus overduidelijk niet meedoet.

Nog frustrerender is als ik na al het klaarmaken nog niks kan doen. Omdat mijn energie al op is of omdat mijn hoofd het allemaal niet aan kan. Een dagje Netflixen is leuk als je altijd werkt, maar in mijn geval is het soms zelfs frustrerend. Lig je dan op de bank de hele dag.

Key word: frustrerend. Ik ben gefrustreerd.

Voor nu zijn mijn dagtaken dat er eten in huis is en dat ik vandaag naar de dierenarts ga met Appa (voor kittenconsult, een soort puppycursus zoals Klaske het mooi zei). Ik dacht dit weekend nog even weg te gaan, maar dat doe ik maar niet.

Hoop dat jullie wel leuke dingen gaan doen dit weekend, fijn weekend allemaal!

Advertenties

Een gedachte over “Weekoverzicht #28 Winter warhoofd

  1. Inderdaad frustrerend als je na even wat beter geweest te zijn terug achteruitgaat.
    Ik kan zelf vaak ook maar 1 keer in de week douchen doordat mijn lichaam niet mee wil, gebrek aan energie. Nu deze week was dat gisteren, geen idee wanneer de volgende keer zal zijn.
    Hier dus ook geen leuke dingen dit weekend.
    Veel sterkte!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s