Weekoverzicht #27

Was ik weer. Misschien was je me kwijt, want ik heb geen Facebook meer. Een klein experimentje. Hoeveel mensen gaan dit bijvoorbeeld lezen nu?

Het enige wat me eigenlijk op Facebook houdt, zijn de mensen die graag willen weten hoe het gaat. Ik doe dat hier op deze website, maar de meeste mensen komen via Facebook. Toch merkte ik dat mijn al ietwat lege bestaan niet minder leeg werd door urenlang door een feed scrollen zonder dat ik nieuwe informatie binnenkreeg.

Ik heb veel tijd op een dag (ondanks mijn nachten van 12 à 13 uur), die ik soms echt moet doorkomen. Hersenloos scrollen door plaatjes, foto’s en filmpjes zorgde er wel voor dat de tijd snel ging. Maar ik besefte me dat ik toch echt betere, of in ieder geval leukere, dingen kon doen met mijn tijd.

Daarnaast besefte ik me dat ik nog een paar kanalen heb waarop je mijn leven kan volgen

  • Twitter (als je een volgverzoek stuurt en ik kan enigszins zien dat je geen reclamebedrijf of enge stalker bent, accepteer ik je :))
  • Instagram (zelfde als met Twitter qua volgverzoeken)
  • Mijn mail! Ik heb ikbengekkeharrieniet@gmail.com voor deze site.

En natuurlijk hier.

IMG_1936.JPG

Ja oké, maar hoe gaat het nu?

Aardig. Nog steeds het bijengifverhaal en B12. Maar het wordt weer koud en mijn lijf is er niet blij mee. Ik ben al 10 keer vaker spastisch dan in de zomer, veel pijn. Om dat proberen tegen te gaan draag ik nu al een thermolegging onder mijn broeken. Benieuwd hoe dat gaat in de winter.

Daarnaast is het UWV weer een beetje, tja, vervelend. Ik moet herkeurd worden. Dat snap ik op zich, als het niet vorig jaar óók was gebeurd. Het levert veel stress op (want wat moet ik zonder deze uitkering?).

Als ik me fysiek top voelde was het makkelijker geweest, want als ik me slechter voel door de Lyme, krijg ik vaak ook paniekaanvallen en dergelijke. Dan helpt zoiets met een groot doemscenario niet echt mee. Ik ben mentaal vrij sterk nu hoor, maar als je lijf weer zo snel achteruit knalt, is dat nooit echt een lichtpuntje.

Ik merk dat ik minder goed naar buiten kan en dat ik nu eigenlijk non-stop zou willen slapen. Gisteren heb ik mezelf getrakteerd op een saunabezoek, omdat ik het con-ti-nue koud heb. Nu is mijn immuunsysteem niet echt een topper en heb ik griep zo te pakken, dus ik ben bang dat dat ook in het verschiet ligt. Of ik heb het al. Zou me niet verbazen.

Lichtpuntjes

  • Pieter, want deze man ❤ Zonder hem wist ik ook echt niet wat ik moest.
  • Appa! Mijn knuffelkatje die me extra warm houdt ’s avonds.
  • Mijn nieuwe juicer! Gekocht via Marktplaats, want een nieuwe is zo duur, maar om de winter nog beter door te komen ga ik ons zoveel mogelijk voorzien van sapjes vol vitamientjes.
  • Ik at pizza! Ik had al wel buikpijn tijdens het eten, maar man, wat was het lekker en had ik dat even nodig!
  • Ik plande dingen als Sinterklaas en Kerst. Létterlijk de enige lichtpuntjes in de koude maanden, vol gezelligheid en vrienden die vrij zijn en lekker eten (lekker eten!).
  • Had ik hier al gezegd dat ik, samen met Maaike, naar Smaakt naar Meer was geweest? Dat was echt zo leuk. En ’s avonds teruggekeken, heel grappig om te zien wat er dan uit komt.

IMG_1824.JPG

Dat was het zo’n beetje denk ik. Ik hoop het in ieder geval want mijn brein is wel weer klaar. Ik hoop dat de mensen die dit willen lezen dit te zien krijgen. Anders kan je je altijd aanmelden voor de volg-mail. Aan de rechterkant van mijn blog staat een grote blauwe VOLG knop. Dan krijg je een mailtje bij elke nieuwe post, zodat je niks mist.

Doei en hopelijk tot gauw!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s