Weekoverzicht #36 Tijd voor een update

Ik moet zeggen dat de titels van mijn laatste weekoverzichten niet erg enerverend zijn. ‘Radiostilte’, ‘Gut wat stil’ en ‘Teken van leven’. Nu in diezelfde categorie ‘Tijd voor een update’.

Ik krijg veel berichtjes over de nasleep van mijn vakantie en toen leek het mij een goed idee om even te delen hoe het nu gaat.

Het gaat verrassend goed. Ik heb veel pijn gehad en ben ook erg moe geweest, maar ik heb het wel eens erger ervaren. Deze week kwam er ook weer een potje B12 waar ik erg blij mee ben, omdat mijn brainfog dan minder is (nu heb ik die even wel, maar ik neem zo weer). Mentaal ben ik weer helemaal aanwezig. Dat had ik echt even nodig.

De eerste dagen waren wel vervelend omdat ik niet echt boodschappen kon doen en Pieter ook lange dagen maakt. Ik ben 1 dag ingestort bij de huisarts, waarna Pieter me heeft opgehaald en we samen boodschappen deden. Heel veel boodschappen. Alles was ook echt op na mijn afwezigheid, want hij deed niet echt boodschappen tussendoor. Dus we kochten een dusdanige hoeveelheid dat er genoeg was en ik me daar niet meer mee bezig hoefde houden.

Gisteren was ik voor mijn gevoel weer echt een beetje de oude en ik zou mezelf niet zijn als ik dan niet wat leuks ging doen. In dit geval was dat een feestje bij mijn oude studentenflat. Wat erg laat werd, helemaal voor mijn doen. Ik voelde me even geen oude oma en dat was fijn.

Vandaag wordt dan ook een echte zondag en dan zit ik vanavond hopelijk weer enigszins fris en fruitig klaar voor Heel Holland Bakt. Morgen sta ik met mijn goede gedrag om half 9 alweer bij de dierenarts (want Appa wordt een stukje minder mannelijk gemaakt), maar dan kan ik gelukkig daarna verder slapen om daarna een middag een zielige kat te knuffelen.

Dus hoe ging het deze week? Een positieve ‘stabiel’.

 

Advertenties

2 gedachtes over “Weekoverzicht #36 Tijd voor een update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s