Weekoverzicht #35 Teken van leven

Schaam ik me een beetje? Om eerlijk te zijn wel. Maar, ik heb mijn site weer voor een jaar verlengd, dus jullie zijn zeker nog niet van me af.

Stiekem kijk ik elke dag even bij de statistieken van mijn site. Ik vind het dan ook hartverwarmend om te zien dat er elke dag mensen überhaupt mijn site bezoeken om te kijken of er nog wat nieuws is verschenen. Mijn dank daarvoor.

Mijn leven bestaat nog steeds, zoals een paar weken terug ook, uit een huishoudentje verzorgen, mezelf verzorgen en Appa verzorgen. Ja, veel verzorgen. En dat is stiekem wat ik het liefste doe.

De afgelopen twee dagen bestonden uit schoonmaken. Fe-no-me-naal vond ik het. Dinsdag was ik namelijk naar de sauna geweest en woensdag kwam er een vriendin langs. Ik had dus maar iets meer dan 1 hele dag nodig gehad om te herstellen. Om er even een beeld bij te schetsen : ik stond huilend de ramen te lappen. Maar van blijdschap, dat zeker.

Blij, want ik deed het zelfs. Blij, want ik hoefde niet mijn moeder te bellen of ze me alsjeblieft kon redden van een slonzig huis. Blij, want ik hoefde niet mijn vriend die 40 uur per week op de universiteit zit te vragen of hij trouwens ook nog het hele huis schoon wil houden. Blij.

De blijheid resulteerde in een soort adrenaline, een soort energie die ervoor heeft gezorgd dat ik alles ging schoonmaken. Schoonmaken is mijn go-to als ik energie heb. Het levert iets op, namelijk een schoon huis, waar ik me ook fijn in voel als ik me minder voel. Meer zooi = meer prikkels, en ik hou niet van prikkels.

Ik ben blij, maar ik merk aan mijn lijf dat grenzen per uur verschillen, dat de stabiliteit soms weer wat zoek is. Ik kreeg de afgelopen week na een lange tijd ook weer een paniekaanval en de brainfog, het niet helder kunnen denken komt terug.

Ik was een poosje gestopt met B12 en mijn lichaam laat nu blijken dat hij dat allesbehalve leuk vindt. Volgende week komt er weer een nieuw potje binnen, na overleg met de arts. Ik hoop dat het dan gauw weer wat beter gaat. Verder gaat de behandeling met bijengif volgens schema, het lange schema. Ik zit nu op 4 à 5 van de hopenlijk 26 maanden. (Wow, dat lijkt echt kort als ik het zo opschrijf.)

En helemaal onder de noemer goed nieuws, ik ga aan het eind van de maand 5 daagjes weg met twee vriendinnen! Lekker uitwaaien op Ameland. Ik heb er zo’n zin in! De vriendin die woensdag langskwam was er niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om bijengif te leren prikken. Die moet ik daar namelijk 2 keer krijgen. Zonder houd ik het waarschijnlijk niet vol. Bijengif, elektrische fiets en een ontbijtje op maat (met vriendelijke medewerking van het hotel, zo tof!), daarmee komt het vast allemaal goed.

Vanuit mijn frisse bedje weer de groetjes, en ik hoop tot volgende week.

Als ik het niet vergeet.

Dat komt namelijk wel eens voor.

 

p.s. Ze hebben nu gluten- en melkvrije koekjes bij de Lidl! Ze zijn wat kleiner dan verwacht, maar superlekker. 200 gram voor €1,99. Tip/aanrader!

Koekjes Lidl.jpg

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Weekoverzicht #35 Teken van leven

  1. Meta

    Heerlijk. Zelf poetsen, je eigen huisje, zo helemaal je eigen. Het was bere-gezellig dinsdag. Voor herhaling vatbaar. Sushi 😃. Zag nog meer glutenvrij bij de Lidl. Geweldig zo’n winkel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s