Weekoverzicht #33 – Radiostilte

Daar was ik weer! De laatste paar weken was ik even gefocust op rust en hoe ik mijn leven in wil delen – en tussen de bedrijven door was ik natuurlijk ook een kattenmama.

Omdat het al echt een poosje terug is sinds de vorige blogpost (en misschien ook omdat er een kitten mijn vingers aanvalt) zal ik het even focussen op de afgelopen week.

Mijn leven bestaat nu vooral uit voor mezelf (en Pieter en Appa) zorgen met af en toe een uitspatting op huishoudelijk gebied. Ik krijg nog steeds 3 keer per week bijengifinjecties van Pieter. We zijn teruggegaan van 14 naar 12, omdat ik van 14 erg beroerd werd. Met 12 voel ik me een stuk beter. Daarnaast ga ik een dezer dagen beginnen met rizolen om alles nog verder aan te vallen. Lang verhaal kort dan hè.

Afgelopen weekend was het weer tijd voor leuke dingen. Vrijdag kwam een vriendin van mij langs om Appa te zien en daarna reed ik met haar terug naar Emmen. Zaterdag was de verjaardag van mijn moeder (die was maandag jarig) en reed ik op een heen-en-weertje naar Dokkum met mijn broertjes, zondag ging ik naar een foodtruckfestival en maandag (gisteren) ging ik met vriendinnen naar de dierentuin. Dat laatste wel in rolstoel, en dat was heel fijn. We waren naar Wildlands trouwens en die waren erg rolstoelvriendelijk! Je moet wel echt iemand mee hebben die flink kan duwen, want het is niet erg vlak, maar het personeel, de attracties (de wagens en bootjes zijn aangepast) en alle ingangen waren goed geregeld. Verder was het ook erg mooi!

Gisteravond kwam ik thuis en toen was ik (goh) erg moe. Té moe voor bijengif en ik heb ook niet al teveel meer gedaan (naast Appa ervan verzekeren dat ik het echt was). Vanochtend was ik een kreng en loeichagrijnig maar gelukkig heb ik een geweldige lieve vriend die 12 prikjes in mijn rug stak. Ook een goede shot B12 en nu lekker op bed.

Ik heb nog veel meer leuke dingen gedaan de afgelopen tijd en me ook flink slecht gevoeld, maar ik heb stiekem niet zo’n zin om dat allemaal uit te typen. Ook het foto’s zoeken schiet er even bij in, maar ik wou graag even laten weten hoe het gaat.

Verder ben ik in mijn hoofd erg bezig met hoe verder, net als elke zomer. Ik voel me nu altijd wat beter en zou erg graag ook van alles gaan ondernemen. Zoals bijvoorbeeld een studie of een cursus of wat dan ook. Alles is alleen zo instabiel dat ik het niet echt aandurf. Maar ik blijf wel rondkijken.

Ik voel me, samengevat, vrij goed, met veel bultjes door de gifstoffen, zere benen en pijn. Ik voel me over het algemeen iets minder moe, maar dat is nog steeds flink aanwezig. Ik merk dat ik weer heel veel doe en achteraf vraag ik me altijd af hoe slim het is geweest. Maar voor nu is het goed en ga ik lekker rusten. Hoe gaat het met jullie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s