Weekoverzicht #28

Testuitslag, me niet zo goed voelen, visite en een nieuw bankje.

Als ik me moe voel, vliegen en kruipen de dagen voorbij. Maar nog een bij-effect van me moe voelen, is dat ik geen enkel idee meer heb wat wanneer gebeurde. Vaak gebruik ik dan mijn Facebook en Twitter feeds erbij zodat ik weer wat eindjes aan elkaar kan knopen, maar letters dansen op dit moment als vliegjes over mijn scherm. Dus hier mijn super onsamenhangende weekoverzicht.

Ik kreeg deze week mijn eerste testuitslag terug, van mijn LTT. Hij is nog steeds positief, zelfs nog iets duidelijker dan de eerste die ik had laten doen. Wat ik moet met deze informatie weet ik nog niet, over 2 weken komen mijn uitslagen voor extra co-infectie testen terug. Dan is er iets meer context. Binnenkort meer over de testuitslagen.

Ik voelde me niet zo goed de afgelopen week. Deze keer uitte zich dat in sloomheid, wazig in mijn hoofd en brainfog. Ik wist niet goed wat ik met mezelf aan moest. Ik had overal net niet genoeg puf of concentratie voor. Ik bracht veel tijd door op bed en de bank en keek series e.d. om de tijd toch een beetje door te komen.

Zaterdagmiddag vertrok Pieter voor een verjaardag in Amsterdam en die nacht kreeg ik erg last van een pijn die leek op die van een blaasontsteking. Ik heb tot 5 uur gelopen tussen de wc en mijn bed. Na een lading medicijnen naar binnen te hebben geslagen, een triljoen liter water en ibuprofen voor een weeshuis kon ik slapen, joehoe! Een uurtje of 4 later werd ik weer wakker. Aan de ene kant was het stom dat Pieter er niet was, want je zo voelen in je eentje is alles behalve leuk. Aan de andere kant was het wel heel fijn, want anders had hij ook de hele nacht wakker gelegen van mijn gezucht, gesteun en oneindig gewaggel.

Zondagmiddag kwamen mijn ouders en mijn jongste broertje langs. Ik was erg blij met Ziggo. Dat klinkt totaal irrelevant, maar papa wou graag Formule 1 kijken en anders waren ze ’s ochtends vroeg gekomen. Na de alles uit de vorige alinea had ik dat niet volgehouden. Ze kwamen rond half 3 en papa bracht een leuk cadeautje mee, mijn eigen, op maat gemaakte bankje! Met een hoek zodat ik met mijn benen rechtuit kan en met een hoge rug. Na het installeren en waarderen deden we boodschappen en bleven ze eten. Toen was het wel weer gedaan met de energie en gingen ze weer richting Drenthe.

1

Gisteren (maandag) had ik weer een vage dag en vandaag (dinsdag) ben ik gaan zwemmen en nu lig ik sinds ik terug ben op bed. Ik ben kapot. Ik ben er erg slecht in, maar ik ga de rest van de week proberen niet teveel meer te doen.

Want zaterdag is het zover! Lopen voor Lyme! Mijn team gaat (hard)lopen en er kan nog gedoneerd worden, tot vrijdagavond 23.00 uur. Dus wil jij mij nog steunen? Doe dat dan snel via deze link http://www.lopenvoorlyme.nl/team/hollen-voor-harrie/

Kijken bij het evenement is mogelijk en dat wordt zelfs erg gewaardeerd. Het vindt plaats bij het Henschotermeer in Woudenberg. Ik weet dat het grootste deel van mijn publiek uit de buurt van mijn hometown komt en dat dat wel wat ver is.

 

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “Weekoverzicht #28

  1. Hey Harriett, ik heb even je website opgezocht. (Ik kwam tegen het einde van Lopen voor Lyme nog even naast jullie zitten aan de achterkant van de viptent voordat ik weer verder liep ๐Ÿ˜‰ Veel sterkte!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s