Quotes

Aan het begin van mijn blog begon ik met het plaatsen van quotes. Het hield me mezelf op de been te houden. Dat verwaterde, het bloedde dood. En ik ga je nu vertellen waarom. En ook waarom ik het toch weer ga proberen. Welkom bij mijn hersenspinsel.

Als je op elke willekeurige sites zoekt op quotes, kom je ze tegen. Ook als je ze niet zoekt. Bakken vol, ladingen en hele watervallen. Quotes die je raken, maar sommige niet op de goede manier.

Na jaren getraind te zijn in het chronisch ziek zijn, leer je met veel dingen om gaan. Kritieken, wel gemeende adviezen en natuurlijk het ziek zijn zelf. Veel teksten en adviezen kan ik wel goed draaien, zodat ik er ook mijn stukje positiviteit uit kan halen. Maar soms lees je dingen die blijven hangen. Teksten die anderen uitkramen in de hoop je te helpen, met het tegengestelde effect. Er zijn een aantal quotes die ik vaker hoor, die vast veel mensen helpen, maar ‘ons’ niet. Dit zijn er een paar.

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen!

Elke ochtend als je uit bed stapt, moet je tegen jezelf zeggen ‘dit wordt mijn dag!’

Als je het maar graag genoeg wilt, komen al je dromen uit!

Je kan niet verder met het volgende hoofdstuk in je leven, als je de laatste maar blijft lezen.

Wees geen vrouw die een man nodig heeft, maar wees dé vrouw die elke man nodig heeft!

Vooral die laatste. Bam. Hallo, aangenaam. Ik ben Harriët, 22 en een extreem afhankelijke vrouw. Echt een droomwijf dus. Bedankt man.

Maar zoals Loesje altijd zegt ‘Chronisch ziek zijn vraagt om chronisch optimisme’.  Ik ga weer op zoek naar ‘mijn’ quotes en ga ze proberen iedere woensdag te plaatsen op mijn blogje. Ik ben weer een beetje op zoek naar mijn positiviteit. Ik haal die nu uit familie en vrienden, op 9 april uit al die sterke mensen daar, maar er is nooit genoeg positiviteit voor dit gevecht, al zeg ik het zelf. En dat ga ik met jullie delen. Want zeg nou zelf, een beetje positiviteit kan iedereen wel gebruiken. 😉

Bron header

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s