Weekoverzicht #24

Deze week in het weekoverzicht : bijkomen van wintersport, een bezoekje aan de dokter en een logerend broertje.

Bijkomen van wintersport

Zo hé, die hakt er even goed in. Wat een verrassing, haha. Nee, het is wel zwaar en ik voel me niet zo goed. Gelukkig werkt het mooie weer een beetje mee en ben ik in ieder geval wel vrolijk. Ik had last van spierpijn en vooral van heel vermoeide benen, maar na vrijdagavond een bezoekje gebracht te hebben aan de masseur, is dat ook al een stukje beter.

Bezoekje aan de dokter

Voor ik bij de masseur langsging, was het vrijdagmiddag tijd voor een bezoekje aan mijn arts. Het meeste contact verloopt via de telefoon, maar eens in de zoveel maanden moet ik een keertje langskomen.

Er is besloten om door te gaan met de antibiotica omdat ik me daar beter bij voel dan zonder. Daarnaast moet mijn bloed getest worden op Babesia. Babesia is een co-infectie van Lyme waarvan het vrij waarschijnlijk is dat ik het heb. Er moet alleen eerst gekeken worden of ik het echt heb en als ik het heb, welke vorm van Babesia het is.

Daarom gaan we 23 maart weer richting Epe om een uitgebreide (en dure!) bloedtest te laten doen die de volgende dag zal arriveren in Amerika. Binnen drie weken (na 23 maart) krijg ik daarvan de uitslag. Ook gaat er nog een LTT test heen geloof ik, om te kijken hoe actief mijn Lyme-infectie nu is.

Ook hebben we gekeken hoe het verder kan qua symptoombestrijding, voornamelijk de wazigheid in mijn hoofd en de pijn. Ik ben net begonnen met een paar proefweken extra vitamine B1 slikken en mocht dat niet werken kan ik mij verdiepen in bijengifinjecties. Dat is moeilijker dan een potje vitaminen van 15€ wegslikken, want dat betekent dat Pieter zal moeten leren mij die injecties te geven et cetera. Mocht ik er niet allergisch voor zijn.

Samengevat : ik slik nu alles nog wat ik al slikte, ik slik vitamine B1 bij, ik ga bloedtesten laten doen in Amerika en ongeveer drie weken na 23 maart kan ik jullie meer info geven.

Logerend broertje

Na mijn bezoek aan mijn arts ging ik met mijn moeder mee richting Emmen. ’s Avonds ging ik samen met papa naar de masseur en zaterdag nam ik mijn broertje mee naar Enschede. Hij heeft vakantie en is er dan graag een paar dagen uit, en dan het liefst bij zijn zus natuurlijk.

Dat kost wel de nodige energie, maar gelukkig redt hij zichzelf wel en als ik geen zin in hem heb gaat hij spelletjes spelen of iets anders. Ik had stiekem wel gehoopt iets meer samen te kunnen doen, maar ik voel dat ik dat niet moet doen. We gaan morgen nog even ergens lunchen denk ik, iets in die richting.

Woensdag komen mijn ouders hem weer ophalen en komt mama hier even helpen met schoonmaken. Ze komt ongeveer een keer in de maand langs om dingen te doen waar ik geen puf voor heb gehad en waar Pieter geen tijd voor heeft gehad. Vaak is dat de badkamer.

Lichtpuntje

Het was wel een week van lichtpuntjes, letterlijk en figuurlijk. Het weer staat echt op nummer 1. Ik word er blij van, ik hoef niet meer voor mijn lamp te zitten/liggen en het wordt weer warmer. I like! Ik ben het balkon al aan het schetsen om te kijken hoe ik het meest comfortabel de meeste tijd buiten kan doorbrengen. Als er een ding heel stom is, is het wel niet naar buiten kunnen met mooi weer.

Daarnaast heb ik net een beetje schoon kunnen maken en ga ik straks (net als de afgelopen twee dagen) even boodschappen doen met Wiljan. Ik hou van buiten zijn, de frisse lucht en ja, ook hier in het rijtje, de warmte. Ik heb echt een hekel aan de winter, ugh.

De tijd vliegt de laatste tijd (hoe is het alweer bijna maart?!) en ik vlieg nog even door.


 

Nog even een Lopen voor Lyme oproepje :

We zijn nog op zoek naar een shirtsponsor! Ken jij een drukker of iemand die dit mogelijk kan maken? Stuur dan een berichtje naar ikbengekkeharrieniet@gmail.com!

Advertenties

Een gedachte over “Weekoverzicht #24

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s