Weekoverzicht #22

Hallo lieve kijkbuiskinderen. Deze week ging iets beter! Helaas niet waar we moeten zijn, maar dit is zo’n week geweest waar ik weer met mijn neus op de Lyme-feiten werd gedrukt.

Maandag

Na gisteravond iets te lang lelijke huizen/inrichtingen kijken op Funda (hobby die aan te raden is) word ik wakker in februari. Ja! Kom maar op. Ik zie januari 2016 als een proefmaand. Even testen of het wat wordt in 2016. Qua planning ziet februari er ook al een stuk beter uit.

Ik begin door te gaan zwemmen. Het is zwaar, ik zwem minder dan de vorige keer en heb al spierpijn als ik op de fiets terug zit. Het was de bedoeling om ook nog naar de apotheek te fietsen, maar ik was verstandig genoeg om dat niet te doen. Gelukkig bezorgd de apotheek ook naar mensen die dat niet kunnen en niet boven de 60 zijn.

’s Avonds heeft Pieter het druk en ik allesbehalve zin om te koken dus halen we pizza. Met kaas. En gluten. Maar omnomnom. Af en toe cheat ik, dan is het wat makkelijker vol te houden. I enjoyed it so badly.

Dinsdag

Goedemor… middag. Guttegut, wat mijn lijf toch altijd mee maakt na ‘we’ zijn gaan zwemmen. Ik probeerde te schrijven wat niet lukte, we kregen onze gezamenlijke bankpassen binnen (vet volwassen!) en een van mijn lopers organiseerde een leuke actie!

Ben je woonachtig in omgeving Emmen en wel toe aan een massage? Van 21 tot 25 maart masseert mijn loper Bertus van Vondel iedereen (wél 16+) voor minimaal 10€ per halfuur! Koopje toch? De opbrengst gaat naar Hollen voor Harrie. 🙂

Zo, einde reclameblok.

Woensdag

Deze ochtend was mijn ugh-moment. Ik las weer van alles over Lyme waarvan je hoop op alles een beetje ‘sterft’. Zoals het feit dat het Zika-virus seksueel overdraagbaar is en de wereld moord en brand schreeuwt en dat Lyme dat ook is (jazeker, helaas wel!) en de medische wereld dan glashard ontkent dat het bestaat. Moet ik wel bijzeggen dat ik natuurlijk niet vind dat het Zika-virus niets is. Dat is ook vreselijk.

Dat Lyme seksueel overdraagbaar is, is niet het enige. Behalve dat ik me nu afvraag of ik iemand ziek heb gemaakt (gaan we achteraan trouwens), worstel ik ook met het feit is dat Lyme (en de co-infecties) ook overdraagbaar is van moeder op kind.

Toen was de toon van de woensdag wel gezet. Gelukkig belde een vriendin die ik ken van mijn opleiding Technische Wiskunde (ja, die van een dag) die graag wou langskomen. Het was supergezellig en de tijd vloog. Toen ze wegging was het 4 uur en was ik gesloopt.

’s Avonds kijk ik nog een film met Pieter en was vandaag toch nog leuk. 🙂

Donderdag

Ik word een tikje laat wakker, maar ben best productief! Ik kan direct douchen en ga daarna aan de slag met mailtjes en berichtjes beantwoorden die ik was vergeten. Mocht je mij dus ook ooit een FB-berichtje of mailtje hebben gestuurd die ik nog niet heb beantwoord, excuses! Je kan een poging wagen door nog een mailtje te sturen en anders duurt het misschien nog even. Working on it.

Stofzuigen en afwassen, dat kon deze powervrouw vandaag wel. Oké, het stelt misschien niet zo heel veel voor, maar ik voelde me productief. Alsof ik iets nuttigs deed vandaag. Daarnaast kocht ik superverantwoorde maar ook fijne sokken. Altijd jammer dat dat later wordt bezorgd.

’s Avonds kijk ik samen met Pieter het vervolg op de film van gisteren en daarna stort ik in. Mijn knieën doen al de hele avond pijn, alsof ze van plek willen wisselen. Mijn benen geven het op en nadat Pieter me helpt met naar de wc gaan, medicijnen, tandenpoetsen en naar bed lopen raak ik ook mijn spraak nog half kwijt. Ik lal wat af met mijn soort van dubbele tong en een soort golf van stemmingswisselingen valt om me heen. Ik huil even mijn ogen eruit en dan is het klaar voor vandaag.

Vrijdag

Het gaat verrassend goed na een avond als die van gisteren. Het is warmetruiendag! Ik trek zoals altijd mijn thermolegging onder mijn broek aan en kies een leuke trui uit. Ik wil de kachel uitzetten en kom erachter dat die waarschijnlijk al de hele week uit staat. Nou, beter!

Ik ga langs de Action omdat ik meuk nodig heb en kom terug met een stofzuigerverlengstukje (goed Scrabble woord!) en ga de verwarmingen stofzuigen. Dat was in ieder geval het voornemen, twee van de vijf verwarmingen moeten nog. 😉

’s Avonds deed ik de Nationale BN’er test samen met Nicky (zover dat samen kan als de ene persoon in Drachten woont en de ander in Enschede) en win. Ghehe.

Zaterdag

Half 10, DINGDONG. De pakketbezorger. Het is dat hij mijn sokken bij zich heeft, anders sloeg ik ‘m in elkaar. Grapje. Dat kan ik helemaal niet.

Hier komt een foto van de mooie sokken in de nog mooiere verpakking.

Ik slaap verder en wordt tegen 12 uur wakker van carnaval. Ugh. Carnaval.

No offence, het is vast een leuk feestje, maar niet voor ‘mensen zoals ik’. Boem boem, trommel hier, trommel daar.

Het was al de bedoeling dat Pieter en ik deze week ergens naar de IKEA gingen voor mijn verjaardagscadeau. Uitleg : We houden dat meestal geheim, maar ik vind de IKEA te leuk om niet heen te gaan, dus gingen we samen. Het valt mee hoe druk het is en we hebben de rolstoel mee. We kopen 4 deurtjes voor de welbekende vakjeskast (die ik er zondag in zet) en nog iets wat heel geheim is (nee, maar dan heb ik nog cadeautjes voor mijn verjaardag, ghehe).

Daarna vergaan we allebei van de honger en belanden we bij de Mac. Waar ik een gluten- en melkvrije hamburger eet! Omnom. Na mijn broodje ben ik zo blij met het brood dat ik er drie losse van koop om thuis te verorberen. Een euro per stuk, dat wel, maar brood dat naar soort van brood smaakt is dat wel waard.

’s Avonds was het tijd voor WIDM met chipjes en deed ik nog een paar spelletjes. Einde.

Samenvatting

Ik ben uitgeput. Mijn lichaam stribbelt tegen, maar vanaf vandaag slik ik wat medicatie bij en morgen of overmorgen komt er nog aanvullende medicatie bij. Ik koop heel veel pijnstillers en ik ben klaar met me zo voelen.

Er komen ook hints van stemmingswisselingen bij en daar heb ik dus echt geen zin in.

Ik ben zelf niet heel blij met dit stukje en hoe het geschreven is, maar mijn brein gaat niet beter produceren nu en ik wil jullie toch graag op de hoogte houden.

Het volgende weekoverzicht komt trouwens later online, misschien zelfs een weekje. Ik zal als compensatie proberen veel foto’s en misschien zelfs een filmpje te maken. 😉

 

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Weekoverzicht #22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s