Hollen voor Harrie

Mooie naam hè? Hollen voor Harrie is mijn dreamteam voor 9 april. Wat gebeurt er 9 april? Lees snel verder!

Op 9 april vindt er voor het eerst het evenement Lopen voor Lyme plaats. Rond het Henschotermeer in Woudenberg gaan 65+(!!!) teams zowel wandelen als hardlopen om geld op te halen voor chronische Lyme patiënten. Daarnaast doen ‘wij’ dit om Lyme Awareness te creëren.

Gelukkig zien we tegenwoordig al een stuk meer begrip voor onze situatie van onze medemens. Dat kan natuurlijk altijd beter! Maar ook de artsen en het zorgstelsel moeten wakker geschud worden, voordat er nog veel meer mensen ziek worden.

Zo zie ik dat ik, sinds ik mijn diagnose heb, steeds meer contact krijg met lotgenoten, voornamelijk via Twitter en Facebook. Heel fijn en gezellig, maar dat het er meer worden staat me alles behalve aan.

Mijn Team

Mijn team bestaat nu uit 13 echte toppers, al zeg ik het zelf. Maar waar ken je die eigenlijk van?

Wim mijn  papa

Helga mijn mama

Alec mijn schoonvader

Lisanne een van mijn beste vriendinnen

Karin uitgever (klinkt fancy Karin!) en moeder van Nienke

Nienke een van mijn beste vriendinnen

Meta mijn tante

Pieter mijn vriend

Paula een van mijn beste vriendinnen

Tineke mijn tante

Yvonne moeder van Karen

Karen een van mijn beste vriendinnen

Jan vader van Karen

Doel

Zij hebben tot nu toe bijna €1800 (!!!) voor mij opgehaald. Tof hè? Ik ben hier zo gruwelijk blij mee.

Mijn doel is echter €6000 en daarvoor heb ik niet alleen hun hulp, maar ook die van jou nodig!

Mijn voornaamste doel op dit moment is het werven van sponsoren. Je kan dit zelf doen, maar het zou ook heel tof zijn als je bijvoorbeeld op je werk of sportclub een zegje kan doen. Ik heb ook posters op A4 formaat gemaakt, die ik je dan kan toesturen.

Enkele tips van de site www.lopenvoorlyme.nl :

  • verstuur naar al je bekenden de link van je teampagina;
  • deel de link op je social media kanalen en als je een eigen blog/website hebt op je site;
  • zet de link naar je doneerpagina  in je vastgemaakte handtekening van je e-mail;
  • benader een plaatselijke kroeg of restaurant en vraag of zij de fooien voor een avondje willen doneren aan jouw team;
  • benader een plaatselijke supermarkt en vraag of zij bijvoorbeeld een week lang een bak willen neerzetten waar mensen statiegeld bonnen in kunnen doen;
  • organiseer een ‘yard’ sale;
  • zet een spaarpot in je bedrijfskantine en stuur een e-mail naar je collega’s;
  • verkoop kleding/producten via Marktplaats en doneer de opbrengst;
  • maak flyers met de link naar jullie teampagina en verspreid deze.

Daarnaast ben ik op zoek naar een drukker! Ik zie dat veel teams al een eigen shirt hebben met hun teamnaam erop en dat lijkt me heel tof. Zo’n goed bedachte naam als Hollen voor Harrie (bij een evenement als Lopen voor Lyme) kunnen we natuurlijk niet verloren laten gaan. 😉

Denk jij na dit stukje: “Maar hé, ik wil ook wel (hard)lopen!“? Dat kan ook nog! De teams zijn uitgebreid naar 30 man, dus er is nog genoeg plek. Het is de bedoeling dat jij dan sponsoren probeert te werven in jouw omgeving, omdat mijn omgeving op dit moment wat kleiner is (en daarom ook voornamelijk digitaal). Mocht je gaan meelopen, heb ik een aantal dingen van je nodig: je naam, je e-mailadres, een foto die op de Lopen voor Lyme site mag, de keuze of je wilt hardlopen of wandelen en hoelang je dat wilt doen (kan van 0,5-12 (ja echt, 12) uur). Dit mag je mailen naar ikbengekkeharrieniet@gmail.com.

En over digitaal gesproken, zoiets als het delen op social media is natuurlijk een stap in de goede richting! Des te meer mensen ervan horen, des te beter.

Ik ga na Lopen voor Lyme vrij transparant zijn over de kosten die ik heb gemaakt. Twijfel je omdat het geld direct naar mijn bankrekening gaat? Ik beloof plechtig dit enkel te gebruiken voor Lyme-gerelateerde zaken. Iets anders zou ik überhaupt niet over mijn hart kunnen verkrijgen. Mocht je daar dus achteraf meer informatie over willen, die kan ik je verschaffen. Dat vind ik wel zo eerlijk van mijn kant.

Wil je graag contact met mij opnemen? Dat kan via het e-mailadres ikbengekkeharrieniet@gmail.com.

Bedankt voor het lezen en hopelijk ook voor jullie hulp!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s