Weekoverzicht #18

Toen ik net achter mijn laptop kroop, kwam ik er pas achter dat het zondag was. Wat?! Nu alweer? Gelukkig kwam ik er op tijd achter en kan ik jullie meenemen in mijn week. Hoe was de ‘eerste’ week van januari?

Maandag

De ‘feestdagenkater’ is nog niet verdwenen. Ik neem me voor dat januari voor mij weer een lichtpuntjesmaand mag worden. Januari is altijd zo’n saaie en lange maand waarin je eigenlijk niks beleeft. Daar kwam ik achter tijdens het invullen van de maandpagina van mijn bullet journal. Er stonden 3 dingen in. Een belafspraak met mijn arts, papa’s verjaardag en het hoogtepunt, de knaller, de topper van deze maand…. Onze nieuwe koelkast.

Als je op dat punt bent dat een koelkast het hoogtepunt van je maand is, dan is het klaar. Ik besluit dat ik meer leuke dingen ga inplannen. Een daarvan hebben jullie misschien al gezien. Link komt op de zondag :).

Mijn lichtpuntjes van vandaag waren:

  1. ik draaide een jampot open die nog helemaal dicht was
  2. Pieter kocht jam met van die stukjes erin, superlekker
  3. ik maakte bananenpannenkoekjes (ja, alweer..)
  4. ik kocht per ongeluk sinaasappel-mango drinken in plaats van sinaasappelsap, maar dat was niet erg, want dat was stiekem lekkerder
  5. ik kan vandaag naar de radio luisteren

Ik vergat direct de rest van de dagen de lichtpuntjes op te schrijven, maar ze zijn verweven in het verhaal. Laten we er een spelletje van maken. ‘Zoek de lichtpuntjes’.

Dinsdag

Vandaag was het hele noorden in rep en roer door het slechte weer. Ik, daarentegen, werd wakker in Enschede. Ook werd ik wakker op een tijdstip waarop de kou en gladheid hier onderhand al was verdwenen. Oeps!

Ik voelde me heel slecht vandaag. Een B12 prikje kon zelfs niet baten. ’s Avonds deed ik nog een poging tot het maken van een bloemkoolpizza, die werd een beetje matig. Volgende keer beter. Ik ben blij dat vandaag afgelopen is.

Woensdag

Het wordt weer een beetje saai, want ik voelde me weer allesbehalve goed. De dag begon weer heel laat. Douchen ging moeizaam, medicijnen sloegen er opeens als een bom in. Samengevat : stomme dag.

Gelukkig heb ik op dagen zoals deze Pieter. Hij probeerde (helaas tevergeefs, we misten een tussenstukje) de Wii aan te sluiten, terwijl hij ondertussen alle musicalsterren tijdens het Musicalgala (of zoiets) belachelijk maakte.

Donderdag

Ik werd wakker en zag deze Loesje voorbijkomen op Twitter. Ik vond ‘m leuk. 🙂

151201-duurzame-bank-300x424

Naar vandaag heb ik echt uitgekeken in mijn zelfbedachte planning. Het was vandaag namelijk tijd om te gaan ZWEMMEN. Het was superfijn, zoals je straks ook kunt horen bij het tabje zondag. Daarna nam ik op wat ik bij zondag laat zien. Wat een spanning Harriët! Ik weet het, ik weet het.

’s Middags stortte ik compleet in. Ik had het licht aangedaan, ging op de bank zitten, kreeg last van het licht, mijn lichaam ging out, ik kon niet meer van de bank om het licht aan te doen. En dan oneindig door. Ik wachtte tot Pieter thuis was en belde ondertussen met mijn moeder die me aan de praat hield. Top..

Vrijdag

Het houdt niet op, niet vanzelf. 10 punten als je dat hoorde als de reclame.

Ik ben nog steeds uitgeput moe. Ik kom uit bed, probeer wat te filmen en stort tijdens het filmen weer in. Ik lig tot 4 uur op de bank. Daarna kan ik weer wat lopen en kook ik zelfs. ’s Avonds halen Pieter en ik nog even een tussenstukje voor de TV/Wii combi en spelen we de rest van de avond Super Paper Mario. Yay!

Zaterdag

Weer maakte ik de ochtend niet mee. Ik Wii een beetje en ’s middags doen we samen boodschappen. We maken broodjes hamburger en kijken WIDM. Ja, dat was het eigenlijk wel. Dat komt er dus op neer dat ik de rest van de dag op de bank lig te liggen. Beetje saai.

Zondag

Goedemorgen Nederland! Ik ben al ’s ochtends wakker, een echte overwinning als je het mij vraagt. Ik prik er snel wat B12 bij (dat deed ik in de dagen tussendoor ook nog, maar weet niet meer wanneer. Maakt ook niet uit verder) en ga douchen. Ik maak smoothies (dit deed ik ook veel vaker deze week maar ja) en prop er medicijnen in. En zet deze video online!

Ik voel me iets beter dan de vorige dagen en dat betekent dat ik iets ga schoonmaken. Ja, zo werkt dat in mijn hoofd. Het wordt de keuken, die ik zittend schoonmaak. Maar ik ben blij. Moe, maar wel blij.

Bron header, aangepast in Adobe Photoshop Elements 13

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s