Gelukkig nieuwjaar!

Aangezien jullie al ruim een week niks van mij hebben gehoord via mijn website, plaats ik nu even een update. Hoi!

Normaal plaats ik elke week een overzicht van mijn week. Soms iets later. ‘Misschien komt het nog’, dacht je misschien.

Ik heb hem ook gemaakt. Maar hij is nog niet helemaal af. Aangezien de feestdagen de grootste energieslurpers ooit zijn, heb ik besloten om hem niet af te maken. Ik maak liever dagen als kerst en nieuwjaarsdag mee, dan dat ik jullie voorzie van een blogpost. Sorry, not sorry.

De blogpost komt wel online, alleen volgende week en in de vorm van een dubbel weekoverzicht. Spoiler : kerst en Lyme gaat niet goed samen. Spoiler : na pijn alsof iemand je botten aan het breken was, zat ik na een half uur gieren, toch aan tafel. Niet goed voor mijn lijf, wel voor mijn hoofd.

Verder wens ik jullie een fijne jaarwisseling (jaarwisseling vind ik dit jaar een gepaster woord dan Oud&NIEUW!11!1!!), let op je vingers en vreet je de pleuris in oliebollen.

Ik kon het niet goed verwoorden, tot dat Nicky het beschreef. Het komt neer op het volgende.

Ik hoop niet zozeer dat 2016 mijn jaar wordt, maar dat ik aan het eind van 2016 wel kan spreken van een oud- en nieuwjaarsdag. Misschien niet op 31 december. Misschien midden in maart, of juli. Weet ik veel. Je oud- en nieuwjaarsdag heeft geen vaste tijd. Lyme, lieve vriend van me, het hoeft niet aan het eind van het jaar hoor. Mag altijd.

Voor 2016 wens ik jullie geluk, succes, liefde en gezondheid. Ik wens jullie gewoon heel veel, als het maar geen Lyme is.

Bron header

Advertenties

Een gedachte over “Gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s