Weekoverzicht #14

Weer ietsjes later dan gepland, maar ik had op zijn zachtst gezegd een pleuris week. Ik deed leuke dingen, maar voelde me.. tja.. verschrikkelijk.

Maandag

Het lichtpuntje van vandaag was dat ik samen met Pieter bloemkoolpizza ging maken en dat echt de lekkerste pizza werd die ik in tijden heb gegeten. Én hij was glutenvrij.

Ik was weer echt uitgeput, janken van de pijn en mijn brein was een grote waas. Ik had ook voornemens om een paar blogposts te schrijven over een aantal onderwerpen, maar het lukt me gewoon niet.

Dinsdag

Dit weekoverzicht wordt heel gevarieerd hoor (lees : nee toch niet, jammer).

Ik voelde me heel slecht. Ik kon gelukkig wel douchen in de middag en ik was heel erg blij met Pieter. Hij is echt mijn rots deze week. Hij sleept me overal doorheen, alsof het niets is. Dus hierbij een shoutout. Zonder jou was ik echt nergens.

Woensdag

Lichtpuntje van vandaag : de Pokémon theme song staat in de top 2000!

Verder sneed ik in mijn vinger, mislukte mijn quiche en ging ik om half 8 naar bed, want ik kon echt niet meer.

Donderdag

Mijn enige leidraad om te bedenken wat ik uberhaupt deze week is het avondeten. Pieter maakte broodjes hamburger en dat maakte mijn dag weer een beetje goed. ’s Avonds keek ik Expeditie Robinson en ik kreeg om 12 uur (ja ook ’s avonds) een sugarcraving dus stond de lelijkste koekjes van Nederland te bakken om middernacht. Was het wel waard trouwens.

Vrijdag

Vandaag maakte ik falafel, hummus en een speculaascrumble. Lees ook wel : ik deed veel te veel. Ik was kapot en als klap op de vuurpijl werd ik ook nog periodekampioen. Of kon de rode vlag uit. Of welk synoniem je ook hebt voor menstrueren. Ik noem het voornamelijk kut.

Het kan zijn dat alle pijn daardoor komt, maar ik denk het eigenlijk niet. De pijn en uitval zit namelijk ook heel erg in mijn rug en mijn hoofd en dat heb ik nog nooit gehad met ongesteldheid.

Als je denkt ‘meid, waarom word je in godsnaam nog ongesteld?’, dan kan ik antwoorden met ‘meid, ik heb een spiraal, maar soms word ik nog steeds ongesteld. Ik heb het ook niet bedacht.’.

Ik belde om half vijf met mijn arts en we gaan het nog even een paar dagen aankijken en dan besluiten hoe we verder gaan.

Oh ja, ’s avonds reisden we nog naar mijn ouders toe. De treinreis was verschrikkelijk. Kan er niks mooiers van maken.

Zaterdag

Vandaag gingen we een fotoshoot doen die echt maar een kwartier duurde, maar ik was helemaal kapot.

In de middag gingen we gourmetten en mijn lichaam kon alle prikkels niet meer aan dus ik lag huilend te creperen op bed.

We vierden Sinterklaas en ik kreeg een chocoladeletter (<3) en het roze gekleurde Groene Meisjes boek en die heb ik al uit. Daar ben ik heel trots op. Want wow, lezen.

Zondag

Vandaag reisden we om half 12 weer terug naar ons nederige stulpje, ik nam snel een shot B12 en om half 3 waren mijn vriendinnen er. We gingen Sinterkerst, housewarming en nieuw vieren! Ik kreeg vet veel cadeaus en ik was blij.

Iedereen snapt wel denk ik dat ik na bovenstaande te moe was om er nog even een blogpost uit te tikken, dus dat doe ik nu, maandagmiddag, terwijl ik ontbijt.

De toon in dit hele stukje omschrijft mijn gevoel bij deze week ook en ik ga er ook geen mooier verhaal van maken. Ben echt helemaal klaar met vorige week.

Op naar de volgende!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s