Weekoverzicht #13

Deze week een iets ander format dan normaal, want ik wil jullie toch wel graag ons nieuwe stulpje laten zien. Dus foto’s en een korte samenvatting van hoe ik me voel!

De laatste week was nogal chaotisch, ook qua gezondheid. Het was niet de bedoeling, maar soms vergat ik wat medicatie en daar ga je je niet bepaald beter van voelen. Dan zou je denken ‘dan neem je het toch alsnog in?’, maar dat kan vaak niet. Zo moet er voldoende tijd tussen mijn magnesium en antibiotica zitten, anders doen ze beiden hun werk niet. En daar heb ik dan nog minder aan.

Nu ga ik jullie lekker bombarderen met foto’s van ons nieuwe stulpje.

Geen foto’s van de badkamer en de gang trouwens, dat leek me wat saai en lelijk. Maar wel even een shoutout naar mijn lieve ouders die ons een nieuwe wasmachine cadeau gaven! ❤

Oke, nu echt de foto’s.

De keuken! Alles zit lekker bij elkaar in de buurt.

Huh wat? Nou, in het studentenhuis waar we woonden was de koelkast best ver weg van de rest van de keuken en dat is nu niet meer het geval.

Over ons oude huis gesproken, de huidige bewoners kunnen misschien zien dat we de afwasspuit en hetzelfde afdruiprek hebben, haha. Als iets werkt moet je het niet veranderen. 😉

Daarnaast hebben we mijn vakjeskast gehouden waar nu glazen, spelletjes, medicijnen en allemaal random meuk die je bij de hand moet hebben in staan. De tafel die je ziet kan worden uitgeschoven tot een grotere tafel mocht er bezoek komen.

Het fornuis met oven hebben we gekregen van de ouders van Pieter! De koelkast is nu de campingkoelkast van mijn ouders, maar eind januari krijgen we de koelkast van mijn tante. Die krijgt dan een nieuwe keuken. Yay!

Iets wat we nog graag willen zijn plankjes tussen de keukenkastje, maar daar is mijn bouwvakkervader al mee bezig. Thanks!

Huis 4

Dit is de woonkamerhelft van Pieter. Dat hadden we niet zo gepland, maar aan het eind zagen we de verdeling, haha. Inclusief orgel, waar hij heel veel op speelt.

Huis 1

Dit is mijn hoekje! Het grote voordeel van een eigen huisje is dat ik niet meer alleen op bed hoef te liggen als ik ziek ben. Dat kon soort van ook al in ons oude huis, maar toen zaten Pieter en ik wel samen in een kleinere ruimte.

Zie je ook onze mooie nieuwe televisie? Ik ben er zo blij mee. Ik krijg hem gedeeltelijk voor mijn verjaardag. Overdag luisteren we er radio op en ’s avonds kan ik lekker slechte televisie kijken.

De gitaar is trouwens van Pieter, het muzikale geval. (Ik zou ook graag spelen, maar ik heb niet genoeg kracht in mijn handen op dit moment. Krijg bijna direct kramphanden.)

Huis 3

Onze slaapkamer! Hij is groter (rechts staan 2 grote kasten en de stofzuiger enzo), maar dat waren zulke lelijke foto’s. Mijn bed staat erin, mijn TFIOS poster aan de muur en gisteren hebben we plakfolie op de ramen geplakt. Anders kijkt iedereen zo naar binnen. En echt licht is wel net zo fijn.

Dit is ook waar ik gister weer een vrij grote terugval had. We waren de kast aan het indelen en ik werd helemaal gek van de prikkels. Hoofdpijn, wat resulteerde in veel huilen en daarna deden mijn benen het niet meer. Ik propte medicijnen en pijnstillers naar binnen maar het deed zó verschrikkelijk veel pijn. Mijn benen stonden in de fik. En er werden messen ingestoken. Het was net of iemand mijn benen eraf wilde trekken.

Op een gegeven moment kon ik mijn benen gelukkig weer wat bewegen en werd de pijn minder. Niet weg helaas. De pijn bleef de rest van de avond aan.

Ik ben bang dat het kwam omdat ik een paar weken een bepaald (agressief) medicijn niet heb gehad. Het was net of de Lyme weer ruim baan kreeg. Ik voelde me zoals ‘vroeger’. Stemmingswisselingen, druk in mijn hoofd, geen prikkels kunnen hebben. Alles viel op zijn plek. Terwijl ik verging van de pijn, dat wel.

Ik denk dat de combinatie geen medicatie samen met verhuisstress en lage weerstand me een beetje de das om heeft gedaan. Ik ga even verplicht kalm aan doen. Rust pakken en op mezelf letten. Ik kwam mijn lijf echt even tegen gister en dat heeft er wel even ingehakt. Vooral qua vermoeidheid. Ik ben op.

Al met al ben ik wel heel blij met ons nieuwe stulpje. Het is nu allemaal een beetje op orde en kan ons leven weer een beetje worden zoals het was. Zonder al te veel geregel, haha. Ik pak er even een kop thee bij en ga even lekker niks doen. Dat heeft mijn lijf echt nodig. En de Lyme niet. Nieuwe plek, zelfde gevecht.

 


Familie en vrienden: Wil je langskomen in ons nieuwe stulpje? Laat het eerst even weten, dan kan ik voorbereidend uitrusten.

Bron header, bewerkt in Photoshop Elements

Advertenties

3 gedachtes over “Weekoverzicht #13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s