Weekoverzicht #12

Een dagje later dan normaal en misschien een tikje saaier, omdat er maar 1 onderwerp aan bod komt. Verhuizen!

Zondag

Vandaag had ik een kalm aan dagje. Spuitje B12, lekker ontbijten en mijn vorige weekoverzicht schrijven. Verder deed ik vrij weinig, heerlijk toch? 🙂

Maandag

Maandag, de dag om de woonvereniging te bellen dat we akkoord gaan met de woning! Vandaag besteed ik aan het uitprinten van belangrijke papieren, het uitstellen van de was opvouwen en verder vooral dingen rond de verhuizing plannen.

Dinsdag

Vandaag hadden we het verhuurdersgesprek al! Ik wou graag z.s.m. weten of het definitief door ging, want dan konden we onze kamers opzeggen. Het gesprek ging supergoed! Al was ik wel lichtelijk verbaasd over het feit dat iedereen denkt dat we hier niet over nagedacht hebben qua financiën en dergelijke. We zijn dan wel nog maar 21, maar dit sloeg echt alles. Maar goed, hij is voor ons! Yay!

Woensdag

Ik vroeg vandaag voor het eerst in mijn leven een internet+tv pakket aan. ’s Middags hadden we afgesproken met de oud bewoner van onze nieuwe toko om de vloer- en gordijnovername te regelen. Daarna (en eventjes daarvoor) gingen we nog even kringlopen, super leuk. Al wil ik graag wel alles compleet en dat is helaas nogal wat moeilijker daar. We kochten wel van die vet handige schoenbakken voor in de hal.

’s Avonds ging ik met twee huisgenootjes naar de Champions League wedstrijd van de FC Twente vrouwen tegen Barcelona! Het was echt gaaf om weer in een stadion te kunnen zitten. Helaas verloren ze wel net met 1-0.

Donderdag

Vandaag bestond uit kamers opruimen en stofzuigen. En foto’s maken. ’s Avonds was het tijd voor weer een flatuitje (normaal zijn die er niet zoveel als deze week, maar dat kwam net zo uit deze week). We gingen bowlen! Mijn kramphandjes vonden het niet zo leuk, maar het was heel gezellig. Wonder boven wonder werd ik niet eens laatste. Jaja!

Eenmaal thuis aangekomen gingen we pokeren (had ik nog nooit gedaan, maar mijn teamgenoot ook niet) in teams, en we wonnen ook nog! Als mijn verliezende huisgenoten dit lezen, nanananana.

Vrijdag

Vanavond gaan mijn ouders een kast ophalen bij Almelo in de buurt en ik ga met de auto mee terug. Daarvoor haal ik nog even een douchestang op voor ons nieuwe huisje en ik haal avondeten voor vier man. Ik kook, draai veel wasjes en hang ze op. Hashtag huisvrouw modus.

Zaterdag

Vroeg! Ik ben best wakker en ga samen met broertje #1 kijken bij de voetbalwedstrijd van broertje #2. Daarna maak ik samen met mama de stad onveilig, op zoek naar nieuwe spulletjes voor mijn huis. Ik koop vet leuke spullen, maar nog lang niet alles. Sommige dingen zijn wat praktischer om in Enschede te halen, want dan hoef ik niet alles te sjouwen.

’s Avonds voel ik me helaas minder goed en lig de hele avond op bed. Wel met serie en Harry Potter gelukkig.

Zondag (die doe ik er nu ook even bij)

Ik voel me nog steeds niet erg goed, maar wil graag bij mijn oma en tante langs. Bij mijn tante halen we ook nog een vet leuke toaster op (bedankt meneer Dubbelboer!) en bij oma drinken we thee. Daarna haasten we ons als gekken naar de trein, haha.

Eenmaal thuis (na ook nog een stopbus tussen Coevorden en Marienberg, ugh) pak ik snel een prikje B12 en begin met inpakken. Ik heb geen puf om nog iets met mijn brein te doen, dus de blogpost stel ik uit tot morgen. Ik ben heel moe helaas en lig ook de rest van de avond op bed.

 
 
 

Dat was ‘m dan, het tweede verhuisgerelateerde weekoverzicht. Volgende week komt de derde en dan ook laatste, ultieme natuurlijk. Deze week staat in het teken van inpakken, spullen kopen/bestellen en vrijdag tekenen en sleutels in ontvangst nemen, yay!

Bron header, aangepast in Photoshop Elements

Advertenties

Een gedachte over “Weekoverzicht #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s