Weekoverzicht #10

De tiende alweer! Zoals ik al zei ik mijn eerste blogpost, kon dit hele blogproject of heel goed gaan, of heel slecht. Ik denk het eerste.

En zoals ik zei in deze post, was ik deze week aan het genieten. Dat heeft er stiekem ook voor gezorgd dat ik me nu de hele week moet herinneren op deze mooie zaterdagmiddag.

Zondag

We gaan weer op huus ‘an! We gaan op tijd weg, dan hebben we thuis de middag nog.

Het moment dat ik thuis ben, pak ik een spuitje B12. Hup, m’n been in jij. Ik weet niet of het placebo is of wat dan ook, maar ik krijg zin om dingen te doen. Terwijl ik op de heenweg zó moe was. Ik krijg een supergoed idee voor mijn surprise voor mijn huis aan het eind van november. Ik begin gewoon alvast. Ja, waarom niet?

Ik ben dan wel zo’n persoon dat dan een lijmrollertje nodig heeft, en die dan ook NU DIRECT wil. Dus ik moest stoppen. Toen kwam ik er ook al achter dat het 9 uur was of iets. Tijd voor kalm aan en voor bed.

Maandag

Gisteren viel ik als een blok in slaap. En waarom? Omdat ik gezonde-mensen-moe was! Dat is echt goddelijk. Het plan was om vandaag niks te doen, maar ik moet naar de apotheek. Mijn allergiepillen zijn namelijk op. Ik kan heel veel pillen missen, maar die niet. Dan loop ik de halve ochtend weer te snotteren van stof en weetikveelallemaal, en daar heb ik echt geen zin in.

Na het bezoek aan de apotheek (altijd leuk..) ging ik boodschappen doen! Ik ben echt zo ontiegelijk blij met de elektrische fiets. Het maakt mijn wereld opeens zo’n stuk groter. Maar ik was dus boodschappen doen. En toen hadden ze bij de Albert Heijn ook nog versgebakken glutenvrij brood. Nou, ik kan wel zeggen dat ik toen helemaal blij was.

Thuis lunchten Pieter en ik met een tomatensoepje uit zak (voor het gemak (dit moest ik opschrijven, want het rijmt)) en ik had nog een versgebakken glutenvrij broodje met avocado. Jum.

’s Avonds keek ik de finale van HNTM, die ik nogal voorspelbaar vond. Ik vond persoonlijk alleen dat Lisa wel verder had mogen komen, want die vond ik toch het beste. Peace out.

Dinsdag

Vandaag is stom. Ik ben aan het malen in mijn hoofd om dingen die nog ver weg zijn en heb weer van die angstmomenten (woord van de dag in mijn hoofd : UWV).

IMG_0711

Daarom ging ik ’s avonds tijdens het TV kijken samen met Maaike ons huiskonijn vangen. Stressknuffelen. Koeknuffelen, maar dan met een konijn. Helaas was ons konijn aan het eind een poepjesfabriek en stond ik lekker drollen te vegen. Ik hou van konijnen.

Woensdag

Het belangrijkste van vandaag kan je lezen in deze postDaarnaast vond ik nog een supertof vitrinekastje op marktplaats, die we ’s avonds ophaalden met de fiets.

Donderdag

Een van mijn beste vriendinnen komt vandaag! Yay! We hadden al een miljoen keer eerder afgesproken dat ze hier zou komen, maar ik voelde me telkens te slecht. En nu gelukkig niet.

Ze kwam met lekkere broodjes vol met gluten, want soms heeft een mens een sas-dag nodig met een dieet. Sas is in mijn geval dus sag. Schijt aan gluten, en niet aan Sonja. Ze nam ook een kaasbolding mee, ik was gelukkig.

We deden spelletjes en gingen wandelen om blaadjes te verzamelen voor mijn DIY (do it yourself) die een dezer dagen online komt en we bestelden pizza en die aten we terwijl we film keken en toen gingen we brownies bakken en toen Expeditie Robinson kijken en het was supergezellig.

Vrijdag

Vandaag word ik wakker met deze tweet van Berdien. Berdien is o.a. columnist voor de Telegraaf op het gebied van Lyme, maar zelf ook nog patiënt. Het probleem bij Lyme is dat je zelf voor een heel groot deel van de kosten op moet draaien, omdat de verzekering nog steeds gelooft in de Nederlandse behandeling. Nou, daar is nog niemand beter van geworden die chronische Lyme heeft.

tweet berdien

Link naar tweet

Maar oke, vandaag fietste ik naar de stad! Ik wou nog even langs de Action. Natuurlijk kocht ik veel meer, haha. Maar ik had al heel lang geen geld meer uitgegeven aan kleding en meuk, en het was sale, dus waarom niet he?

Ik ging langs de Action voor lijmrollers, die ze hadden. Maar daarnaast kocht ik ook een thermolegging, een thermopanty, tape, een vogelvoerhoudertje en een zak vogelvoer. Koopjesjagen doe je zo… Kuch.

Toen ging ik naar de Lucardi, waar ik een horloge kocht. Dit was wat koopjesjager-geslaagder, want ik had nog een cadeaubon. Happy me.

3 1

Toen kwam de Esprit winkel, met sale, met daarbovenop nog 20% sale. Ik heb me ingehouden, maar kocht een superleuk vest, een langer shirt en een t-shirt voor €30. Ik praat dit even goed voor mezelf door te zeggen dat ik het vast vaak ga dragen en het was sale.

Het kwam er trouwens op neer dat ik me vandaag zo goed voelde, dat ik constant moest huilen van blijheid.

Zaterdag

Vandaag begon met een stapeltje veel te fotogenieke bananenpannenkoekjes. Daarna keek ik een aflevering Drop Dead Diva, waste af en deed was in de wasmachine. Het plan voor de dag is om het vitrinekastje te schuren en verven. Ik schuur het halve kastje en probeer al iets te verven om te kijken hoe het lukt. Het lukt nog niet helemaal helaas, dus dat gaan we later weer/anders proberen. Ik maak foto’s van de vogelvoerhouder en mijn nieuwe DIY die z.s.m. online komt. Ik ga straks koken voor ons twee en daarna plak ik nog even foto’s in deze blogpost.

Ik wou een catchy samenvatting schrijven, maar deze week was gewoon top. Punt. Ik wou dat ik me zo vaak zo goed voelde. En stiekem wil ik me nog beter voelen natuurlijk. Maar met zo’n week als deze begint mijn hoofd weer te tollen over volgend (college)jaar. Wat ga ik doen? Ik heb nu de ‘stoute’ droom om weer te gaan leren Maar daarbij komen nog meer veranderingen kijken die ik op een rijtje wil zetten. Gelukkig nog tijd genoeg. Voor nu ben ik even gelukkig.

Bron header, zelf aangepast

Advertenties

5 gedachtes over “Weekoverzicht #10

  1. pinkpequena

    Wat fijn dat je week zo fijn was! Kon ik maar eens een sag dag hebben, helaas wordt ik van een kruimeltje al ziek (coeliakie) en gaat dat niet lukken. Heeft het voor jou wel nut om dan verder glutenvrij te eten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s