Waarom ik van vlogs houd

Vlogs, ook wel video logs, ook wel video’s van mensen over hun dagelijks leven. Als je het niet kent, lijkt het wel een heel onbenullig principe, maar ik vind het echt een van de beste uitvindingen OOIT. Deze post wordt een onsamenhangend verhaal gebaseerd op mijn gedachten van vanavond.

Een vlog is voor mij niet alleen een video, maar ook een kijkje in een andere wereld. Een wereld die niet bestaat uit mijn kamer, mijn huis en mijn bed.

Zo keek ik vanavond 3 (!) uur lang vlogs van Teske, een redelijk bekende blogger/vlogger. Menig persoon kent haar nu misschien ook van Expeditie Robinson. Ze ligt er helaas al uit.

Ik zag nog nooit video’s van Teske, wat mij dus een enorme slowpoke maakt. Mensen zoals Teske met een tof leven, een toffe baan en een toffe persoonlijkheid maken mijn leven een stuk leuker door middel van vlogs.

Ik heb namelijk wel drie filmpjes gekeken van hoe Teske naar de kinderboerderij ging om geitjes te knuffelen. Omdat het kan. Omdat dat leuk is. Omdat ze daarvan houdt.

En je kan echt met geen pen beschrijven hoe graag ik dat soort dingen ook zou willen doen. Maar helaas pindaka… Lyme.

Ook keek ik vlogs van Maaike. Ik heb Maaike nog nooit in mijn leven ontmoet, maar ze woont in de buurt van mijn ouders en we volgden elkaar op Twitter. Ofzoiets. Maaike is net als Teske zo’n mooi en puur persoon. En soms voel ik me dan best bevoorrecht dat ik als professioneel bedligger mee mag kijken in hun leven. (Ik zie net ook trouwens dat ze vrienden op Facebook is met m’n neefje. Grappig).

Ik vind stiekem dat iedereen vlogs moet kijken.

  1. Omdat je dan begrijpt hoe andere mensen denken
  2. Om inspiratie op te doen voor leuke dingen
  3. Omdat het een betere versie van reality tv is (een daadwerkelijk realistische)
  4. Omdat je op de een of andere manier even in een andere wereld zit, en je problemen dan even “verdwijnen”

Ik ga zo snel mogelijk beter worden. Maar voor nu ga ik dromen. Op zoek naar dat vrije gevoel, dat alles kan en alles mogelijk is. Dat gevoel heb ik nooit* gekend en ik ben extreem jaloers op alle mensen die dat wel hebben.

Mocht je trouwens mijn mini-vlogs willen zien over mijn vaak miserabele leven, dan kan dat. Snapchat heet dat. Dat kan je downloaden in de app store van je telefoon. Ik heet Hjetj. Bij vragen, vraag uw (klein)kind.

Nu ga ik slapen. Welterusten wereld!

* Oke, misschien lieg ik een beetje. Soms heb ik van die momenten dat ik zo gi-gan-tisch in het moment zit en geniet. Dat wil ik vaker.

Bron header

Advertenties

Een gedachte over “Waarom ik van vlogs houd

  1. pinkpequena

    Ik ben ook dol op vlogs! Vooral die van anna nooshin & kittehscupcakes, heerlijk om te kijken (stiekem met een beetje jalouzie dat zij zoveel op een dag kunnen doen terwijl ik ziek in bed lig)

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s