Weekoverzicht #6

Deze week was niet eens zo heel belabberd! Ik keek slechte tv, ging naar de dokter, voelde me een dagje supergoed en kon boodschappen doen en zelfs koken.

Zondag

Op naar huis! Ik voelde me redelijk verschrikkelijk, maar de treinen reden mooi en mijn vriendje haalde me op bij de bushalte. Tijd voor slaap en rust. ’s Avonds keek ik nog Heel Holland Bakt.

Maandag

Vandaag werd ik wakker en deed ik weer een chillsessie op de bank bij Pieter. Om half 5 was er nog niemand die ging koken, dus deed ik een poging. Bij de supermarkt die het dichtst bij is, haalde ik boodschappen. ’s Avonds maakte ik ook nog deze kokoskoekjes en keken we Holland’s Next Top Model. Best productief!1

Dinsdag

Ik was moe, ik vergat alles en ik rustte uit voor morgen. Dat is het ongeveer.

Woensdag

Vandaag was zo leuk!

Eerst kwam mama om 10 uur (verschrikkelijk vroeg voor mijn doen). Ze ging schoonmaken in mijn kamertje. Ik draaide een was en sloot de Wii aan die ze meenam van thuis. Toen gingen we lunchen, om daarna naar de rolstoelwinkel te gaan. Na 5 minuten hadden we een mooie rolstoel gescoord en waren we weer op weg naar huis. Snel nog wat schoonmaken (voor mama dan) en toen naar Epe. Van de doktersafspraak maakte ik deze blogpostOp de terugweg gingen we nog langs de Ikea (incl. rolstoel), om wat te eten. En veel te veel meuk te kopen.

1

Donderdag

Ik weet niet wat het is. Ik hoor vandaag volgens het boekje moe, afgepeigerd en toegetakeld te zijn. Ik ben allesbehalve. Ik word best wakker wakker. Eerst mag ik nog niet eten omdat ik om half 2 nuchter moet bloedprikken. Daarna lekker lunchen. Ik kan ook best naar de winkel. Op de fiets. Ik ben als een kind zo blij. Ik ga superrelaxed boodschappen doen. Langs een paar winkels, lekker kalm aan en ik koop veel lekker eten (mede mogelijk gemaakt door de postcodeloterijkaart van mijn ouders). Ik geniet van het fietsen, van de wind en het mooie weer. Ik kan wel zeggen dat ik me weer een beetje mens voel. Het is geweldig.

Vrijdag

Ennnnn ik ben weer een baksteen. Goedemorgen zeg. Alles lukt wel, maar net niet zoals ik wil. Ik maak ook deze blogpost (tot hier, en alle dagen hierboven), want dat ben ik straal vergeten. Gelukkig twitter/instagram/snapchat ik er op los. Daardoor weet ik weer wat ik deed de afgelopen week. Vanavond viert een huisgenoot haar verjaardag, even kijken hoe dat lukt. Ik hoop dat het weer als gisteren wordt.

Zaterdag

Gisteravond trok ik niet met het lawaai. Stom. Vandaag ging over het algemeen wel prima. Ik ontbeet samen met Pieter. Daarna gingen we boodschappen doen op de fiets (Yay! Al ging het een stuk minder goed dan donderdag). Toen gingen we samen stamppot andijvie maken. Nu zit ik op de bank deze post af te typen. Ik maakte net ook een bullet journal, superleuk. Eerst nog wel even in een simpel schriftje om te kijken of ik er wat mee ga doen op de lange termijn. Ik maak vandaag deze post nog even af, en dan is het tijd voor chocola en serie kijken. Ik hou van dit weekendje thuis.

Ik ga nu accurate doelen opstellen voor de week en deze volgende week dan ook evalueren voor mezelf.

De doelen van volgende week :

  • goed naar mijn lijf luisteren, gaat het nu beter?
  • iets meer orde in de chaos die mijn kamer heet brengen
  • maandag en dinsdag goed uitrusten zodat er woensdag een vriendin langs kan komen
  • elke dag de lichttherapielamp gebruiken (dat doe ik nu ook, maar ik ben niet heel goed in dingen lang volhouden)
  • elke dag opschrijven wat ik ook alweer deed (dat vergat ik deze week, en onthouden is best lastig)

Dat was het voor deze week!

Hebben jullie nog wat tofs beleefd?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s