Weekoverzicht #5

Het was weer een week vol moe, pijn maar ook leuke dingen en kunnen reizen. Ik ben flink afgepeigerd na deze week, maar de dingen die ik kon doen, waren tof.

Zondag

Vandaag vierden we de verjaardag van Pieter met zijn familie. Ik voelde me nog steeds niet goed, helaas. Besloten om maar morgen met de trein naar huis te gaan, want de treinen rijden ook nog eens heel raar/niet.

Ik heb af en toe even beneden kunnen zitten, maar dat was het dan ook wel. ’s Nachts kreeg ik verschrikkelijk veel pijn en ik kon echt even niet meer.

Maandag

Ik heb wonder boven wonder best goed geslapen verder vannacht. Gevalletje ‘snel-naar-huis-voordat-ik-weer-instort’. De reis was ook best zwaar. Ik ben heel moe, maar ook heel blij dat ik weer thuis ben. Home sweet home enzo.

2
Moe

Dinsdag

Ik sliep weer wat beter gelukkig. Samen met Pieter ontbijten, yay! Ik maakte ondertussen nog een lading koekjes en ze lukten! Lees : deze keer leken de koekjes daadwerkelijk op koekjes. Pieter en Jaap gingen ook taart bakken, want ze gaan vanavond hun verjaardagen vieren. Jarigen zoeken bij ons een cadeautje uit van €20,– en dan gaan we het op een avond vieren met koffie/thee en taart. Het was erg vermoeiend, maar ook heel leuk :). We keken ook House Rules Holland, dat vind ik echt te leuk.

3
Koekjes die lijken op koekjes!

Woensdag

Vandaag stond ik op en dacht ik even dat ik de wereld aan kon. Ik keek op m’n telefoon en zag dat een oud-huisgenootje onderweg was naar ons, gezellig! Lang gebruncht dus, en daarna ging ik even flink opruimen. En een was draaien. En de was opvouwen.

En toen ging mijn energieknopje uit. Boem. Bats. Moe, hoofdpijn, pijn overal. Snel op de bank bij Pieter met een dekentje. Wel een beetje bijgekomen gelukkig. Nog even series gekeken en wel mee kunnen eten. Nog wel gesloopt, dus even een kalme avond weer.

Donderdag

Besloten dat ik morgen richting mijn ouders ga, dus relatief kalm aan doen. Ik help met koken (viel best mee gelukkig) en draaide 1 was. Op naar morgen.

6
Overstappen!

Vrijdag

Slapen, ontbijten, mijn nieuwe lamp uitpakken (!), naar de bus, naar de trein, naar de volgende trein, naar de volgende trein, naar de bus, stukje lopen. En dan ben je er, op het Drentse platteland.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet meer dood gevonden wil worden, maar ik ga er altijd nog heen voor de lieve mensen. Ik eet thuis, kijk the Voice met pap en dan is het wel weer welletjes.

5
Mijn nieuwe lamp! Het is een lichttherapielamp. Ik ga hem uitgebreid testen 🙂

Zaterdag

Spontaan nog even afgesproken met vriendinnen gisteren, yay! Die zie ik echt te weinig. Ik sliep best slecht, en was ook bang dat het niet meer ging lukken. Na de plannen lichtelijk omgegooid te hebben, ging het toch door! Ik kreeg zelfs nog een cadeautje, vet lief :). Tijd voor slaap. Het concert van Normaal op de achtergrond, dus duimen dat ik snel slaap. Morgen weer naar mijn eigen huisje!

Ik ben wel weer redelijk klaar met deze week moet ik zeggen. Het was tof om verjaardag te vieren en vriendinnen te zien, maar ik ben helemaal op. Ik hoop dat de arts woensdag nog goede ideeën heeft of iets.

Hoe was jullie week?

Advertenties

8 gedachtes over “Weekoverzicht #5

  1. Hahaha hoe waren die van jou geworden?
   Ik ga naar van Meerendonk in Epe 😉 Ik heb er wel vertrouwen in dat hij weet wat hij doet haha, maar het is altijd nog wel spannend na al die jaren poepartsen.

   Like

   1. Nicky Monté

    heeeeeeel dik en zacht maar komt vast door mijn oven. wel fucking lekker.

    oja dat is ook mijn arts dus die sla ik niet. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s