Lichtpuntjes #3

Zoals ik al zei in deze post, het is weer lichtpuntjesmaand! Elk jaar in september kijk je naar de wat kleinere geluksmomenten in je leven. Alweer de derde editie!

Ik voel me de laatste week best wel slecht. Mijn hoofd is een gatenkaas, ik ben heel moe, ik kan mijn eigen haar niet meer kammen en m’n weekend is redelijk naar de gallemiezen gegaan door mijn pijn. Maar juist dan zijn de lichtpuntjes een uitkomst, denk ik maar zo. 🙂

 • Ik bakte (gluten-, lactose-, eivrije) koekjes die daadwerkelijk leken op koekjes
 • Ik hielp Pieter een appeltaart te bakken

3

 • Ik speelde Sims 4
 • Ik keek HNTM terug, dat vind ik té hilarisch altijd
 • Ik kon met de trein terug naar huis (al was het wel een dagje later dan gepland)
 • De verjaardag van Pieter was superleuk
 • Schoon bedje! (#1 lichtpuntje of all time)
 • Ik keek Drop Dead Diva, heel veel!

7

Bron

 • Het zonnetje scheen vet fijn op de terugweg van het weekend
 • Ik was buiten
 • Ik liep buiten 🙂
 • Mijn uitkering is geregeld, daar word ik echt heel gelukkig van. Het duurde even iets van 9 maanden (incl. eerste aanvraag een jaar gok ik), maar nu ben ik erg blij met m’n ‘baby’. Nu kan ik nog op mezelf blijven wonen (erg fijn voor mijn ziek zijn, ik voel me dan een stuk beter)
 • Mama had een kortingsbon voor mij

De lichtpuntjes waren deze week een beetje verder te zoeken, maar ze zijn er toch weer! Yay. Ik heb trouwens ook een hulpboek voor chronisch zieken gekocht (op MP, nieuwe zijn zo duur!), dus daar ga ik volgende week ergens mee beginnen denk ik. Ik ben heel benieuwd. Meestal heb ik ’t niet zo op deze dingen, maar ik las wel goede recensies. Dus ach, waarom niet. Is nog niemand slechter van geworden toch?

Tot de volgende blogpost, ik hou jullie op de hoogte.

Bron header

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s