Weekoverzicht #4

Deze week was een week vol moe, en Pieter was jarig. Ook kocht ik de Sims 4 als nieuwe tijdverdrijf.

Zondag

Vandaag sliep ik weer eens lang uit, vooral na gisteren (zie dit weekoverzicht). Ik heb vandaag op de bank gelegen, gesimst en ik ga zo even eten (niet samen met huisgenoten, dat lukt even niet. En misschien ook omdat ik om half 4 ging ontbijten). Vanavond hopelijk nog wat tv kijken, en dan is het voor vandaag weer gebeurd.

Maandag

Vandaag voelde ik me best goed. En ik denk zomaar even dat ik teveel heb gedaan, maar ik kon het niet laten. Ben naar de kapper geweest, boodschappen gedaan, gekookt en zelfs ’s avonds nog een poging gedaan tot glutenvrije, lactosevrije, eivrije koekjes. Ze werden alleen 1 enorme plak, haha. Beetje jammer. Maar niet minder smakelijk! Even laten afkoelen en in stukjes gebroken. Nu ga ik slapen. Morgen even goed rusten. Opladen voor het weekend, vol verjaardagsactiviteit.

Dinsdag

Ik sliep veel, at bananenpannenkoekjes en blogde een beetje. Ik speelde Sims. De dag was voorbij. Veel moe.

Woensdag

Vandaag voornamelijk opladen voor morgen. Ik speel Sims. De dag was voorbij. Veel moe.

Donderdag

Vandaag gaan we uit eten, yay! Ik slaap zo lang mogelijk uit, zodat ik vanavond zo min mogelijk moe ben. Ik speel wat Sims (ik zie een patroon, haha). Rond 5 uur gaan we met de bus naar de stad. We gaan sushi eten! Pieter houdt heel erg van sushi en ik niet.

Plot twist : toen we er waren, proefde ik weer sushi en deze was wel lekker. Niet dat je me er voor mag wakker maken, maar wel lekker. Het was all you can eat.. dus uhm, we hebben alles ge-eat wat we konden. Ik voel me trouwens echt een supervriendin, want ik regelde spetterkaarsjes, haha.

Na het eten hopten we nog even de Primark in. Ik kocht een superfluffy vest en een leuke trui. Ik gaf teveel geld uit vandaag. Morgen weer reizen, hopen dat het lukt!

Vrijdag

Weer goed moe wakker. Pieter heeft gisteravond laat al z’n cadeaus uitgepakt en hij gaat om 12 uur al met de trein. Ik word dan door hem wakker gemaakt om 2 uur later te vertrekken. Het reizen is redelijk uhm, teleurstellend. Het is ook nog heel druk in de trein. Ik had het beter niet kunnen doen, maar het stemmetje in mn achterhoofd zei dat ik het niet kon maken op Pieter z’n verjaardag. Soms nekt me dat een beetje.

Eenmaal aangekomen protesteren m’n benen al wat, maar tijdens het eten (met 10 man ofzo, dus dat ging met m’n hoofd al niet goed) kreeg ik super erg kramp en pijn in m’n benen. Op bed gegaan, extra medicijnen, in slaap gevallen, en om 10 uur weer wakker geworden. Een beetje van de wereld, maar als ik nu ga slapen, slaap ik morgen te kort en dan ben ik nog veel meer moe dan gewoon (lees:ervaring). Ik hoop dat het morgen beter gaat.

Zaterdag

Het gaat vandaag niet beter. Ik slaap heel lang, maar als ik wakker wordt, voelt het alsof ik niet heb geslapen. Pieter helpt me in bad, maar dat heeft ook niet het gewenste effect. De rest van de dag heb ik op bed gelegen. Ben niet eens beneden geweest, stom. Morgen verjaardag, dus hoop dat ik daar nog iets van mee krijg.
Dat was weer een week. Ik heb wel leuke dingen gedaan, maar ik herinner me nu al niet zoveel meer. Het is dat ik het hier heb opgeschreven. Volgende week beter.

Doelen voor volgende week:

  • Meer uitrusten
  • Minder doen
  • Foto’s maken voor weekoverzichten

Dat is het ongeveer, haha. Ik moet even niet teveel voornemen, want dat trekt m’n lijf nu niet. Nog 1,5 week tot een bezoekje aan de arts, ben benieuwd.

Ik ben trouwens nog op zoek naar een lichttherapielamp, omdat mijn dagen in de herfst en winter straks weer zo kort zijn. Mocht iemand tips hebben of iemand weten die er nog een heeft liggen die hij/zij niet gebruikt, dan hoor ik ’t graag 🙂

 Tot volgende week 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s