Weekoverzicht #3

Weer een kijkje in mijn week! Deze week zat ik in de trein, was ik veel moe, ontbeet ik waar een normaal mens ongeveer boodschappen gaat doen voor het avondeten, maar deed ik ook veel leuke dingen.

Zondag

De dag hiervoor had ik vorige week al gedeeld, maar het gaat vandaag inderdaad niet zo goed. Ik ben moe, m’n hoofd is vol. Ik drink thee en lig op de bank en op bed. Vanavond weer naar huis met de trein. Ik ben benieuwd.

4
We zitten in de superchille Duitse trein, houd ik het altijd al beter in vol 🙂 #lichtpuntje #lichtpuntjesmaand
Maandag

Het treinen gisteren ging vrij redelijk. Daarna nog wel met de bus en naar huis lopen, dus al met al nog wel veel te vermoeiend. Vandaag werd ik wakker en het was ‘raak’. Ik ben moe, gesloopt, gebroken. Het is nu half 4 en ik heb net ontbeten. Dat zegt wel genoeg denk ik. Ik kocht de rest van de benodigdheden om van mijn website ‘gewoon’ ikbengekkeharrieniet.nl te maken. Er moeten wat dingetjes over gezet worden, en dat lukt nog niet helemaal. Daarom is mijn blog ook niet helemaal bereikbaar. Oeps! Vanavond kamerzoekers, duimen dat er een leuke tussen zit.

Dinsdag

Er waren gelukkig wel normale kamerzoekers. Ik word wel altijd heel moe van die gesprekken. Vanavond hebben we er nog 2, en daarna gaan we leuke dingen doen met de flat. Een huisgenootje gaat namelijk 6 maanden weg, en een andere 3 maanden, dus dat is genoeg reden om wat te doen samen. 

Ik voel me wel iets beter dan gisteren gelukkig. Kon vannacht alleen niet zo goed slapen, dus dat lukte pas rond 8 uur vanochtend. Er kwamen nog mannetjes langs om iets te fiksen, en die waren heel stil. Dat was erg tof, dan kon ik verder slapen.

 Morgen naar de wellness met mama, zin in! Ik heb stiekem alweer die bon gewonnen op vakantieveilingen, hihi. Dat wordt dan de derde keer. Maar ’t is zó leuk! 

Ook kocht ik een nieuwe oplader voor mijn telefoon. Ik kocht een iPhone Micro USB adapter, en daarbij een ‘normale’ micro-usb kabel. Dat was een stuk goedkoper en praktischer (want nu heb ik een langer snoer) dan een nieuwe werkende kopen. Blog doet het nog steeds niet, baal.

5
Ik kocht dit, superhandig!

Woensdag 

Gisteravond was leuk! Ben ‘gereden’ door Jeroen (dus achterop de motor, woei!), en we gingen de terugweg nog even een omweg maken. Vandaag ging ik met mama naar de wellness en het was echt puur genieten. 

Bubbelbad, sauna, zwembad, stoomcabine, massage, massagebed, fish spa (die kietelen aan je voeten, haha!) en natuurlijk lekker eten. Rond drie uur gingen we naar mijn mini huisje en ging mama schoonmaken. Dat doet ze ongeveer elke maand voor mij, want dat kan ik zelf niet meer. Nu is het heerlijk schoon en kon ik de kamerzoekers (huisgenoot gevonden!) imponeren met mijn nette kamer. Dus shoutout naar mama, dankjewel! 🙂 

Ik schrijf dit terwijl het technisch gezien alweer donderdag is en ik was net volledig over m’n slaap heen. Nu begint het weer op te dagen en ik duik dan ook snel onder de wol. Ik ga morgen even goed slapen en uitrusten, alleen ’s avonds nog verjaardag vieren van twee huisgenootjes. 

Conclusie: vandaag was leuk.

En oh ja, m’n blog doet ’t weer jippie! Morgen de eerste lichtpuntjes post online :).

Donderdag

Vandaag niet zo gek veel gedaan. Ik werd heel vroeg wakker voor mijn doen. Je lacht je dood, ’t was kwart voor 11 :). Gegeten, beetje geblogt en vandaag best veel in de woonkamer kunnen zitten. Dus dat was heel gezellig. Morgen gaan we weer naar de film, hihi. Ja alweer! Maar we moeten Ant-Man nog even in de bios zien, we kijken alle Marvels. Die zijn zo leuk. 

Vrijdag 

Ik sliep samen met Pieter uit en we gingen samen ontbijten. Douchen ging ook allemaal prima. Toen zakte alles weg. M’n energie werd uit m’n lichaam getrokken en ik kon niet eens meer helder nadenken. Oftewel : de hele dag op bed gelegen. En niet naar de film, huilie. Behalve vanavond, toen gingen we gezellig monopoly spelen met de huisgenoten die er dit weekend zijn. Nu lekker slapen en morgen date dagje met Pieter. Samen naar de stad cadeaus scoren en eten. Zin in. 🙂 En duimen dat mijn lichaam niet zo protesteert als vandaag.

Zaterdag 

Mag ik een feestje? Mijn lichaam doet het vandaag een stuk beter. Dus ik kom vandaag met Pieter naar de stad, yay! Op de markt ook nog kibbeling gegeten (de haring was op, huilie) en daarna nog bij de V&D gegeten. Dus vandaag was keileuk. Ik haalde ook de laatste cadeaus voor Pieter (die is vrijdag jarig) in de nieuwe Warhammer winkel in Enschede. Dat is geen spoiler voor hem trouwens, hij was erbij, haha. Nu ga ik even een avondje kalm aan doen. In m’n bedje. 
 
 

Dit was dan alweer een week. Ik heb heeeel veel leuke dingen kunnen doen, dus daar ben ik heel blij om. Volgende week weer even rust pakken in plaats van m’n lichaam zo uitbuiten als deze week. Woensdag uit eten en vrijdag naar de andere kant van het land voor Pieter z’n verjaardag. Dat zal t ook wel zon beetje zijn. 

Mijn doelen voor volgende week:

  • M’n lichaam meer rust gunnen
  • Lekker uit eten 
  • Wassen (lees : de wasmand puilt uit)

Tot volgende week!

Advertenties

2 gedachtes over “Weekoverzicht #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s