Weekoverzicht #2

Weekoverzicht #2. Hierin geef ik je een kijkje in mijn week, en vooral hoe het met mij gaat en wat ik heb kunnen doen.

Zondag

Nog steeds wat rugpijn en flink moe. Mijn brein is een beetje aan het fucken vandaag. Ik weet ook niet zo goed wat ik moet doen. Muziek luisteren bijvoorbeeld kan ook niet. Ik kan al niet meer én nadenken én naar Pieter luisteren die een liedje fluit. Ben uiteindelijk een poppetje gaan schilderen. Ook opvliegers overal. Tja. Beetje mwoa.

Maandag

Ik dacht even drie seconden dat het beter ging vanochtend. Ik weet eigenlijk niet meer wat ik vandaag heb gedaan. Wel twee keer aan tafel gegeten en nu lekker op de bank. Het was een beetje een lege dag. Wel met de dokter gebeld. Moet een beetje cortison afbouwen omdat ik teveel opvliegers heb en ik krijg een nieuw middel om iets van het slijm rond mijn bacterie weg te halen? Iets in die trant. En mijn lever- en nierfunctie waren prima. Wel met mama gepland dat we volgende week een dagje naar de wellness gaan.  Daar heb ik heel veel zin in. En ik heb mijn haar gekamd (met hulp, but still).

Dinsdag

Ik loop. Ik heb mijn eigen haar gekamd en ik zit op de bank. Ik had graag nog even naar buiten gewild, maar dat is nog een beetje teveel van het goede. Ik probeer wat te bloggen maar mijn hoofd is een beetje verloren. Een huisgenootje heeft wel een domeinnaam voor me gefikst dus vanaf nu kan je ook naar http://www.ikbengekkeharrieniet.nl :).

Aan het einde van de dag klaar ik een beetje op, dus ik hoop dat dat morgen doorzet. Met mama gebeld en het dagje wellness met mam is volgende week woensdag. Had ik al gezegd dat ik daar zin in had?

1

Woensdag

Gisteravond in een opwelling nog even een paar blogposts weggetikt. Vandaag is een beetje een mwoa dagje.  Tot half twee geslapen. Ik at aan tafel en nam nieuwe medicijnen die smaakte naar paardenhaver die over datum was. Ik probeer de smaak weg te krijgen met glutenvrije crackers met nutella en soja yoghurt (wat trouwens verbazingwekkend lekker is, allebei). Medicijn doos weer volgeladen en ik heb een was aangezet (yay!). Straks even een spelletje proberen denk ik. Pieter gaat voor me naar de winkel en de apotheek, dus dat is heel lief. Ik voel me op zich wel goed, maar niet goed genoeg om dingen te doen helaas.

Donderdag

Gisternacht kon ik nog niet slapen, dus kocht ik kaartjes voor Paper Towns (film van John Green, favoriete auteur all time). Pieter wou zelfs mee! Ik betaalde wel zijn kaartje, omdat hij weer naar een van mijn films werd meegesleept. Door alle excitement heb ik ’s ochtends na 2 ibuproffennetjes niet zoveel meer gemerkt van mijn pijn. De film was superleuk en tof, ook al begon hij 20 minuten later. De medewerkers hadden het hele ding niet eens aangezet. Nu ben ik moe, want ik ging ook nog Nederland-IJsland kijken met de flat. Beetje dramatisch op zich. Straks op bed. Gesloopt, en morgen overdag nog even bijtanken voor dit weekend. Morgen weer in de trein en zaterdag feestje.

Vrijdag

Vandaag weer even flink uitgeslapen. Op de planning staan o.a. kamer opruimen en was opvouwen. Het eerste probeer ik zo goed en kwaad als t kan, bij het tweede krijg ik hulp van mijn vriend. Inpakken voor het weekend, medicijnen checken. Daarna help ik een huisgenootje met koken, en voor ik het weet zijn we alweer onderweg naar de andere kant van het land. Het reizen viel me wat zwaar, terwijl ik zelfs even kon slapen onderweg. Eenmaal bij de schoonouders aangekomen, snel aan de thee. Wat een pokkenweer zeg. We kijken nog wat YouTube filmpjes en dan houd ik het voor gezien. Moet er morgen, voor mijn doen, weer vroeg uit. Oftewel, een uur of 11/half 12. Mijn lijf was vandaag een beetje ‘doof’. Morgen ga ik waarschijnlijk teveel doen, maar dat heb ik ingecalculeerd. Al heb ik volgende week ook vrij veel afspraakachtige dingen, dus ik hoop dat het allemaal lukt.

Zaterdag

God, wat ben ik blij dat ik weer op bed lig. Ik weet niet of dit een enigszins samenhangend verhaal wordt, maar oké. Dit is echt een gevalletje spelfouten voorbehouden.

Vandaag zo lang mogelijk uitgeslapen, douchen, eten en naar ’t feestje. Begrijp me niet verkeerd. Het was leuk, er waren leuke mensen en ik heb lekker gegeten. Mochten Opa en Oma dit ooit lezen, ik vond het heel tof en fijn dat ik was uitgenodigd, Sidenote : de hele familie is keilief. Daar heb ik me stiekem wel eens over verbaasd, maar ik werd zo snel opgenomen en (vooral omdat mijn ziekte vaak tot onbegrip leidt) geen problemen met mijn ziek zijn. Het zijn schatten :).

Maar m’n lijf trok het voor geen meter. Ik heb zes uur rechtop gezeten. Oftewel… zo eigenwijs als ik ben, doorgezet tot het eigenlijk al niet meer kon. Snel in de auto gaan liggen, en even later naar huis. En die rit was stiekem niet zo leuk. Schoonmoeder kwam met het goede idee om nog even in bad te gaan, en dat vonden de benen erg fijn. Nu op bed en asociaal lang uitslapen.

Tijdens de pijn denk ik wel eens “waarom probeer ik dit soort dingen eigenlijk nog”, maar het antwoord zijn lieve mensen en toffe dingen, en daarvoor wil ik best een extra dagje tegen Lyme vechten.

Dat was me het weekje wel weer. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt, want er was niet zo heel veel en ik ben het ook vergeten. Heb van vandaag (zaterdag) wel foto’s, maar ik wil nu slapen en de post komt online voordat ik (hopelijk) wakker wordt.

Dus voor nu, tot volgende week 🙂

Advertenties

Een gedachte over “Weekoverzicht #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s