Onhandige handige dingen #2

Sites als eBay. Daar waar alles vintage, retro of natuurlijk helemaal hipperdepip is. Alles is handig, alles is fun, alles is cute. En daarom zocht ik een paar items voor je uit waar je voor zal zwichten. Of je ze écht nodig hebt is een tweede vraag. Maar soms zijn ze wel echt verdomd handig. Deze week een keukeneditie.

Very very handy! Lekker wrap, lekker tastic! Zo’n gehalte hebben deze items wel. We beginnen met deze :

4

Bron : eBay

Het begint in de keuken natuurlijk met de boodschappen. En waarom die tasjes je handen laten afknellen, als je ook deze gozer kunt kopen? Je haakt er even twee (of meer) tasjes aan, en off you go! Al zou ik deze keuze niet helemaal aanraden, want we zijn tegenwoordig wel bezig met het milieu en dan ook nog even vier vervuilende plastic tassies aan je hanger is dan wat minder. Gewoon even een mooie boodschappentas mee!

10

Bron : eBay

Daar komt deze dus van pas! Ik kan niet helemaal een mooie duidelijke foto vinden, maar zie je het gleufje linksonder? Het is een soort handvat voor je boodschappentas, zodat hier ook je vingers niet afknellen. Allebei deze toppers kosten maar 1, écht maar 1€, inclusief verzending.

Oke, nu zijn we thuis, boodschappen in de kastjes. Dan kunnen we bezig? Toch? Nee, eerst maar even een kopje thee.

2

Bron : eBay

En wat is er nou vervelender als je een kop thee drinkt, dan dat je zakje in het hete water laat glijden? Loop je weer te klooien met een lepeltje. Daarom heb je deze slakjes. Er zit een gleufje in voor aan de rand van je mok, en daar draai je dan het touwtje omheen. Moet er daarna wel weer afgehaald worden, maar dan heb je ook wat! En ook deze topper maar voor 1€.

Wat gaan we eten? Ik denk aan pasta!

3

Bron : eBay

Dan moet je natuurlijk wel weten hoeveel. Deze tool heeft een schuifje (links op de foto) voor het aantal personen. Dan past de grootte van de ring zich aan. Zoveel pasta als er in past, heb je nodig. Handig toch? En dit item is ook weer maar 1€ (lees wel dat je dit besteld op eBay, dus het duurt 2-4 weken tot het er is, maar ach hea!).

Tijd voor de groente!

5

Bron : eBay

En wat is er nou makkelijker en stuk-ken praktischer dan een wortel slijpen? Krijg je van die mooie plakken van. Oké, deze is niet helemaal praktisch, maar ik wou hem toch even delen. In andere advertenties slijpen ze er komkommers mee, zodat je die als gezichtsbehandeling op je gezicht kan leggen. Is ook een idee.

6

Bron : eBay

Kijk, dit gaat meer de goede kant op. Ik ken namelijk redelijk wat mensen waarvan het me niet zou verbazen dat ze me een keertje opbellen.. dat ze hun vingers er afgehakt hebben. Er zit een ringetje op de achterkant om je vingers in te stoppen, en dan kan je snijden zonder gevaar voor eigen vingers. Ik weet niet wat het is, maar ook dit kost maar 1€!

Eten is bijna klaar! Tijd om op te scheppen.

8

Bron : eBay

Oke, deze vind ik oprecht misschien wel het meest praktisch. Het is een opscheplepel, in de vorm van een eekhoorn. Een eekhoorn met vier pootjes. Zo kan je ‘m dus zo neerzetten, dat je tafel niet vies wordt (zie bovenste deel)! Ik zeg praktisch.

Heb jij ook wel eens van die handige dingen gekocht op sites als eBay?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s