Ik hartje series #1

Ik hartje series.

Series helpen mij al een aantal jaar door saaie dagen of juist die dagen vol pijn. En wat je (vooral als vrouw) dan nodig hebt is een goede vrouwenserie. Met veel humor. Genoeg romantiek. En herkenbare situaties.

Nr. 1? New Girl.

De serie gaat over Jess. Jess is een kinderjuf die erg van zingen houdt. In de eerste aflevering komt ze er met eigen ogen achter dat haar vriend vreemdgaan. Ze gaat op zoek naar een nieuw huis en vindt dat bij drie mannen. Nick, een voormalig student Rechten, die het liefst alleen gelaten wordt. Schmidt, die denkt dat hij een geschenk is uit de hemel voor alle vrouwen. En Winston, een oud basketballer die eigenlijk niet meer weet wat hij aan moet met zijn leven. En dat zorgt voor nogal wat herkenbare, hilarische tafereeltjes. Bijvoorbeeld de volgende!

Als je net bent gedumpt…
Of stiekem ongesteld bent als een pony…
Als je (rare) gewoontes hebt…
*ding ding ding*…
Als je een beetje ongemakkelijk bent…
Als je altijd van het beste in mensen uit gaat…
Ik weet niet wat ik hieronder moet zetten…
Als je weer een wanhopige afvalpoging begint…
Of als je stiekem helemaal niet kan dansen

New Girl is echt een van mijn favorietste favorieten door de humor en de stomme situaties waar ze in terecht komen. Een aanrader als je nog op zoekt bent naar een nieuwe serie. Als je alles al hebt gezien, dan is het een beetje helaas pindakaas, want de nieuwe serie begint pas begin volgend jaar. De hoofdrolspeelster is namelijk een beetje zwanger en dat konden ze helaas niet in het script kwijt.

Advertenties

3 gedachtes over “Ik hartje series #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s