Weekoverzicht #1

Bij deze nog een wekelijks terugkerende categorie. Misschien voor de meeste mensen wel de belangrijkste, hoe het met mij gaat. Ik zal per dag kort wat hoogte- en dieptepunten delen en er ook wat kekke foto’s bij plakken. Omdat ik graag OCD-proof wil zijn, zal ik deze week-update elke zondag posten, aan het eind van elke week. Deze week dus een iets kortere versie, aangezien mijn blog nog niet eens een week bestaat. En stiekem ook omdat ik zondag en maandag alweer ben vergeten.

Dinsdag

Vandaag ging het vrij redelijk. Ik maakte mijn blog aan en begon te typen. Ik weet dat het er nog niet heel mooi uitziet, maar het gaat mij voor nu even om de functionaliteit van dit geheel. Ik probeer wat ideetjes te verzinnen, vooral voor niet Lyme-gerelateerde dingen, dat is het moeilijkst. Maar dat wil ik zeker proberen. Ik kan alleen niet zoveel dingen als DIY’s doen of een recept uitproberen. Al heb ik ze wel klaar staan, mocht ik opeens een hele goede dag krijgen.

Woensdag

Uitgeslapen, want moe. ’s Middags ga ik naar buiten. Een huisgenootje gaat afstuderen! Hij is er lang mee bezig geweest en hij heeft er keihard aan gewerkt, dus we gaan met een gedeelte van de flat (het huis waar ik woon) naar zijn praatje. Hij haalde een 8! Woehoe! Daarna gingen we lekker borrelen. ’s Avonds was ik bekaf, ging ik nog even slechte televisie kijken met een ander huisgenootje en nog even blogideetjes typen. Ik was wel echt gesloopt. Morgen weer een dag.

Eigen foto
Bed day. Gisteren was iets teveel van het goede. Maar wel leuk. Af en toe even 10 minuutjes proberen te schrijven en tussendoor PLL proberen af te kijken.

Donderdag

Tja, soms is naar buiten gaan niet zo’n goed idee. Nasleep van gisteren. Als ik voor de eerste keer wakker word (eerste pillen), voel ik mijn spieren al flink protesteren. Ik slaap tot half 1, en kan dan niet zoveel. Ik parkeer mezelf op mijn douchekruk en douche iets te lang, want ik kan toch niet opstaan nu. Maar hé, wel gedoucht! Win! Toen ik eenmaal aangekleed was, kwam Pieter gelukkig helpen en kon ik ontbijten en de tweede lading pillen achterover slaan. Nu lig ik op bed. Met veel pijn, m’n hoofd bonkt en m’n polsen steken. Rechtop zitten is te vermoeiend, dus niet op de bank vandaag. Typen lukt gelukkig nog vrij aardig. Straks even serie kijken hoop ik, en dan is het ook weer klaar voor vandaag. Ik hoor in de achtergrond kindjes voetballen. Ik ben jaloers op kindjes. Al met al, bed day. Snap je de woordgrap? Bed, bad, slecht? Ik vind ‘m goooeeeed.

vrijdag
Boodschappen doen! (Nu ben ik stiekem wel heel moe ook al ging ik met de bus)

Vrijdag

Ik doe teveel. Dat heb ik al door terwijl ik het doe. Maar mijn eigenwijsheid en mijn wil om even een dagje echt te ‘leven’ neemt het over. Ik ga met de bus naar de winkel, doe boodschappen (waaronder wat glutenvrije meuk, want dat ga ik proberen (niet zomaar, volgens de test heb ik een lichte glutenintolerantie)) en kook. Gelukkig maar voor 4 mensen. Alsnog zwaar. ’s Avonds ga ik met Pieter Pokémon kijken, we kijken alles weer vanaf het begin. Nja, begin.. We zijn alweer bij aflevering 71. Bloggen laat ik even voor wat het is.

zaterdag
View of the day. Ik weiger op bed te liggen.

Zaterdag

Ik deed gisteren inderdaad teveel. De eerste 3 minuten van vandaag dacht ik dat het meeviel. Toen ging ik douchen. Het schoot in m’n rug en die doet nu ongelooflijk pijn. Ik lig nu weer als patiëntje op de bank, maar gelukkig wel op de bank. Vandaag is stom en pijn. Ik slik pijnstillers als snoepjes en hoop ondertussen dat het snel beter wordt. Ik weet ook niet zo goed wat ik moet doen. Mijn armen, handen en benen doen het gelukkig wel goed vandaag, maar ik voel dat mijn brein ook alweer af begint te dwalen. Ik ben blij als vandaag voorbij is.

Al met al, was deze week een beetje een baalweek. Blij dat ik twee keer naar buiten ben geweest, maar heb er achteraf weer genoeg pijn van gehad. Volgende week ga ik bellen met de arts en zaterdag hebben we een feestje. Hopen op wat verbetering.

Doelen voor volgende week :

  • Elke dag even op de bank kunnen zitten
  • Zoveel mogelijk dagen mijn eigen haar kammen
  • Bloggen, want dat is best leuk
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s