Onhandig handige dingen

Soms zijn er van die dingen die je ziet dat je denkt ‘gossie dat is leuk bedacht!’. Of ze handig zijn is een vraag. Of je ze echt nodig hebt is een tweede vraag. Toch zijn ze leuk om te bekijken en daarom zocht ik er een paar op!

Ik ben trouwens erg verbaasd hoeveel onhandig handige dingen er op deze aardbol zijn, dus misschien ga ik dit vaker doen.

Cool-inventions-and-gadgets-026-550x487

Een telefoonhoesje met een neus achterop

Ik begin met het beste. Want dat is handig joh! Kan je je vingers instoppen en dan hoef je niet je hand meer zo raar te doen met je pink onder je telefoon. Ik twijfel of ik het ooit zou gebruiken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dacht dat het een grapje was, maar de hoesjes zijn ook nog daadwerkelijk te koop. Ebay zou Ebay niet zijn, als ze het niet zouden verkopen. Bij deze de link van dit pareltje.

Cool-inventions-and-gadgets-043-550x702

Een aardappelschildienblad 

Als oerhollands persoon heb je deze nodig. Eet jij meer dan 4 keer per week aardappelen en wil je ze nu schillen voor de tv zonder dat je een tafeltje moet pakken? Tada! Hier is een aardappelschildienblad-achtig ding. Hij is trouwens gemaakt door een designer genaamd Tomas Kral. Of ‘ie nog te koop is, is de vraag. Volgens mij heeft Kral hem van zijn website gehaald.

graspennen

Graspennen

Wil je graag de natuur in huis halen? Dat kan! (insert informercial stem). Het gras is decoratief, maar het zijn ook nog.. *tromgeroffel*.. pennen! Wow wow wow! Ze schrijven met zwarte inkt en deze zijn, jawel, ook te vinden op het almachtige Ebay. 74 dollar cent per stuk, gratis verzenden. Waar doen ze het toch van.

mixer

Opvouwbare garde

First world problem, je garde is weer eens verbogen in de la. Weer te snel dichtgeramd? Sowieso niet zo tactisch neergelegd? Dan is er nu een oplossing voor je zware probleem. Een opvouwbare garde! Te verkrijgen bij ‘ons’ eigen V&D voor 18 euro. Dat vind ik persoonlijk wel veel voor een garde. Maar hij is wel tof!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s